Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

28/9/08

BASE ESPIRALL – LES CLOTES 3 – 0 C.D. RIBES

Després de la derrota en l’estrena lliguera al camp del Bon Pastor, arribava el primer gran derbi de la temporada: Espirall vs. Ribes!
Era un partit on ens hi jugàvem més que els 3 punts... la primera victòria de la temporada en la presentació de l’equip davant l’afició, guanyar un derbi i sobretot, enfrontar-nos a molts excompanys i amics nostres... i realment va ser així, molts nervis inicials, tensió, força i agressivitat.
I com ve sent tònica habitual en els partits al municipal espirallenc, el Ribes va venir a fer el seu partit deixant que prenguéssim l’iniciativa començant la seva pressió en la línia de mitjos. El signe del partit podria haver canviat en els primers minuts gràcies a una jugada d’estratègia de fora de banda pentinada per Guille i finalitzada per Vila amb un xut al pal dret del porter Víctor, en una de les poques ocasions de perill creades pel nostre excompany Vila, puntal de la davantera del Garraf. A partir d’aquí i gràcies al golàs d’estratègia de “Kubala” Morató en l’execució d’un corner, vam començar a controlar de cap a peus el matx. Un cop ens varem trobar amb el marcador favorable, es va perdre la por i els nervis inicials i varem ensenyar el nostre millor joc amb una gran medul·lar dirigida per Lau i escudada per l’incansable Xuan. Amb això, en Reta li anava fent a mida el traju al albí Ribetà (carinyosament, anomenat) i mentrestant, la banda dreta es posava el mono de treball anul·lant tot el seu poder ofensiu. Amb això, i després de disposar d’alguna oportunitat més per ampliar el marcador, es va arribar a la fí dels primers 45 minuts.
En la represa, el joc va continuar amb la mateixa intensitat, i fruit d’això i després d’una gran jugada del Lleó indomable Luismi amb passada mil·limètrica a l’espai, Kubala feia pujar el segon gol a l’electrònic, el qual anava mancat de la precisió dels rellotges suissos. Això ens va donar la suficient tranquil·litat com per poder defensar aquest resultat amb més contundència que toc i amb això, a les acaballes del partit, Dani va fer el tercer i definitiu gol, el qual el Sheriff Sarabia va batejar com: “el gol más feo de la historia, pavo!”.

Primers 3 punts, autoestima recuperada i cap a Castelldefels (no al riviera) a consolidar el treball que hem anat realitzant fins ara.


GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA

BON PASTOR 2 – 0 BASE ESPIRALL - LES CLOTES

Després d’un gran esmorzar a la mítica benzinera Penedès, pagat pel nostre benvolgut president, vam pujar a l’autocar en direcció al camp del Bon Pastor. Gràcies al conductor, que es va deixar el GPS a la tauleta de nit, varem arribar un quart d’hora tard al vestuari, havent de retallar la xerrada prèvia al partit...
El partit en sí no va tenir molta història degut a una jugada desafortunada la qual es va traduir en el penal i expulsió del nostre porter Genís. A la següent jugada i enmig de l’estat de xoc en que ens trobàvem va venir el segon gol per error dels dos centrals. A partir d’aquí, l’equip va intentar remuntar el partit, amb més cor que cap i tot i que es va disposar d’alguna ocasió més, com un travesser d’en Luismi i una doble ocasió rebutjada pel porter, no es va aconseguir moure l’electronic del gran estadi del barri de Bon Pastor.
Cal esmentar que les dimensions del terreny de joc i el tipus de superfície van ser un gran handicap per a la nostra proposta futbolística.
Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)