Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

19/10/08

BASE ESPIRALL-LES CLOTES 0-1 FLORIDA

Qui ens diria a la mitja part que una setmana mes marxariem cap a les dutxes amb les mans vuides! Molt poc premi en un partit dominat de cap a peus fins que un penalty assenyalat a Càmara ja entrada la segona part amb expulsió inclosa, ha acabat amb totes les esperances de victòria!

De fet, el partit ha començat amb una baixa d'ultima hora, ja que Reta patia un accident obrint-se el cap en una sortida dels bombers. Ja en el calentament el capi (Lau) ha hagut d'exercir de líder esperonant a l'equip per sortir ben endollats desde l'inici i ens ha funcionat! hem estat l'unic equip que li donava sentit al joc i fruit de mimar tant la pilota hem anat entrant per ambdós bandes encara q sense tenir gaires ocasions clares de gol. Tot i que no ens agrada parlar (i menys rajar) del contrari, cal dir que la Florida ha estat l'equip mes fluit que ha visitat el mucipal espirallenc... no han jugat a res i no ens han creat ocasions ni en les contres!

En la segona part, ha seguit la mateixa tònica: hem lluitat, tocat i tingut la paciencia necessaria per esperar la nostra oportunitat, i aixi ha estat ja que Joan Marchan l'ha tinguda en les seves botes, però el seu xut amb cama dolenta ha sortit fora a l'equerra de la porteria. Però com sempre passa en el món del futbol, quan perdones... la pagues! i l'hem pagat! en l'equador d'aquesta segona part ens han assenyalat una pena màxima un xic rigurosa que ens ha acabat d'enfonsar!

Després... que voleu q us expliqui... impotència dintre i fora del terreny de joc al veure com haviem de remuntar un partit amb un jugador menys, amb presses i amb mes cor que cap...


Però aqui no s'acaba el món! i... ni abans erem tan bons, ni ara som tan dolents! o sigui q ànims i a seguir treballant! i penseu que "you will never walk alone!" (mai caminareu sols)

GALERIA DE FOTOS by ADRIANA





18/10/08

MARIANAO POBLET 1-1 BASE ESPIRALL-LES CLOTES


Degut a les repetides peticions de veure el blog actualitzat amb la crònica del Marianao, desde aquí fem una crida al nostre benvolgut i estimat company Jordi Morató perque la faci lo abans possible, ja que escrivint a un no se li pujen els bessons...
GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA


5/10/08

BASE ESPIRALL-LES CLOTES 0-1 LA GUARDIA

Que dificil es fa escriure una crònica desprès de perdre d'una manera tan cruel! però la vida continua...

Desprès d'aconseguir dues victòries seguides, afrontavem aquest partit amb l'ilusió de seguir la bona linea mostrada fins ara: seguretat defensiva, treball en la medular i encert a la davantera, però no ha estat així...

Ha estat un partit molt travat encara que hem intentat jugar la pilota amb criteri des de l'inici. Durant tota la primera part, no hem donat ocasions al contrari, encara que ells han dominat el centre del camp gracies a posar-hi mes efectius, però hem estat nosaltres els que hem disposat de les ocasions mes clares de les botes de Kubala i Van Daniel amb un gran xut d'aquest últim al travesser.

A la segona part el panorama ha canviat, però a pitjor... ni de bon troç hem sortit endollats com la setmana anterior, deixant molta distancia entre línies la qual ha desembocat en un futbol gris i adormit, just al terreny a on ells es sentien mes còmodes... tot i així hem tingut un parell mes d'ocasions per inaugurar el marcador (des d'aquí fem una crida a algun tècnic amb experiència en marcadors electrònics que ens el vulgui reparar, ja que un cop acostumats a utilitzar-lo es fa difícil controlar el tempo del partit!), però no ha estat així! faltant un parell de minuts ha vingut el gerro d'aigua freda! després d'una pèrdua de pilota en mig del camp ens han matat en una contra, tal i com el mister ja ens havia avisat que passaria!!!

No s'han aconseguit els 3 punts, però hem d'aixecar els ànims i seguir treballant! La setmana vinent ens espera el Marianao i està escrit que una victòria és el millor bàlsam!!! ;)

GALERIA DE FOTOS by ADRIANA

4/10/08

Entrevista en exclusiva a... Ramón Vallès!


Desprès de 3 temporades vestint el núm 8 de l'Espirall, una de les millors esquerres que ens han donat gols espectaculars i decisius com el de falta al camp de la Guàrdia, ha decidit penjar les botes... serà titot! bé, com que hem de quedar bé, respectarem la seva decisió, però en el sopar del seu aniversari s'ens va ocorrer fer-li una entrevista d'allò mes informal i, tot s'ha de dir, amb unes quantes copes de mes!
P: Amb quin jugador t'identifiqueries...
R: amb Krasimir Balakov

P: El millor moment de la teva carrera esportiva...
R: a la Ferran Martorell, div. honor Juvenils

P: Botes clàssiques o modernes...
R: clàssiques, "Umbro Specially"

P: el teu dorsal preferit..
R: el 10

P: El pitjor entrenador que has tingut...
R: Albert Querol

P: Reflex o Radiosalil...
R: Radiosalil, si hi hà una fisio...

P: Una feina (que no sigui la teva actual)...
R: futbolista (ràpid i rotund!)

P: Fernando Alonso o Lewis Hamilton...
R: Fernando

P: Qui prefereixes que guanyi en un Nadal vs Federer...
R: Nadal

P: Artur Mas o Josè Montilla...
R: Jordi Pujol

P: Una solució per la crisi...
R: Carpe Diem

P: 2 cançons de les que mes t'agradin...
R: Imagine (John Lennon) i I don't wanna miss a thing (Aerosmith)

P: Qui i què t'emportaries en una illa deserta...
R: Eva Mendes i una ampolla de cava

P: Patxaran o Viña Sol...
R: Patxaran

P: Puigdàlber o la Concha...
R: la Concha

P: Sexe, de bon matí o per la nit...
R: a totes hores!

P: La millor postura...
R: el missionero! (clàssic, com les Specially)

P: Diga'm un paraula que defineixi a...
Jordi (porter)... Omniresent!
Mariano... torre Eifel
Angel... un troç de pà!
Alex... Laurent Blanc
Lau... un líder
Andrés... el que millor entrena
Marc (Pearson)... futbol platja
Sarabia... el Boss
Xavi Fernández... el mur
Jose Antonio... Nikopolidis
Antonio Pavón... el mes ràpid posant conos!
Josep Mª Profitós... business man
Carrasco (fisio)... mans d'or
Salva Rojas... la qualitat personificada
Juanma...tot-terreny
Dani... talent
Manel... puedo y no quiero...
Reta... sonriure
Xuan... la toneladora de la L-9
Vila... el canvi de ritme en estat pur
Ventura... un putu porc!
Siscu... destapat ja!!!
Juan Pavón (2n )... Ten Cate

P: Tornaràs a jugar a futbol...
R: Si (ràpid i rotund!)

Amb aquesta, s'obre el torn d'entrevistes als jugadors, ex-jugadors i persones vinculades d'alguna manera al entorn del nostre equip... espere'm que us agradi'n!

La propera... una pista, los leones nunca estiran cuando salen a cazar!

2/10/08

VISTA ALEGRE B 0-1 BASE ESPIRALL-LES CLOTES


Com ja va sent tònica habitual amb els nostres desplaçaments (conductors d'autocars sense GPS...), aquest diumenge vem tenir l'inestimable ajuda del Fernando, que apart de pujar bé per la banda dreta sap anar pel món! De fet, vem arribar a l´hora prevista, així q aquest cop no ens va salvar ni Déu de la xerrada pre-partit a la qual el mister ens te acostumats! ;)

Aquest diumenge era un d'aquells dies en que tot acompanyava... el "Turu" Genis, el Vives i el Joan Marchan ja podien jugar legalment, ja que gràcies a la gran junta directiva van jugar "sin papeles" el primer partit de lliga... camp de grans dimensions, gespa ben mulladeta, grades plenes de gent... i així va ser, tot i començar una mica carrinclons i donar un parell d'ocasions claríssimes al rival.
Forts en defensa i fent els ajustaments necessaris amb la mitja que, gràcies a les dimensions van haver de córrer de valent, vem començar a agradar-nos dins del camp... un cop ben assentats, el Lau distribuint ajudat pel Luismi jugant entre linees, el Reta treballant la banda esquerra, el Fernando i el Xuan sacrificats en tasques mes defensives i el Van Daniel lluitant com sempre al capdemunt, començavem a decantar la partida d'escacs al nostre favor!
Al descans vem arribar amb el marcador inicial, encara q podia haver canviat si el Sarabia haguera fotut la pilota a dins de la porteria en comptes de fotre-hi el porter, però a la represa vem sortir enxufadíssims pel partit! els vem tencar al seu camp jugant un futbol de traca i mocador i el gol no es va fer esperar. Tot just acabava d'entrar en Kubala Morato al camp quan agafa una pilota i es planta davant de porteria posant-se el llistó ben alt (3 gols en 2 partits)! despres del 0-1 vem suar de valent per mantenir-lo fins al final, però a part d'un xut desde fora l'area que el Turu va aturar a la perfecció, no els hi vem donar cap opcio!!!

3 punts + al sac i ara cal no adormir-se que ve la Guardia... (pretoriana)!!! ;)


GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA & Mr.ANGLADA

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)