Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

5/10/08

BASE ESPIRALL-LES CLOTES 0-1 LA GUARDIA

Que dificil es fa escriure una crònica desprès de perdre d'una manera tan cruel! però la vida continua...

Desprès d'aconseguir dues victòries seguides, afrontavem aquest partit amb l'ilusió de seguir la bona linea mostrada fins ara: seguretat defensiva, treball en la medular i encert a la davantera, però no ha estat així...

Ha estat un partit molt travat encara que hem intentat jugar la pilota amb criteri des de l'inici. Durant tota la primera part, no hem donat ocasions al contrari, encara que ells han dominat el centre del camp gracies a posar-hi mes efectius, però hem estat nosaltres els que hem disposat de les ocasions mes clares de les botes de Kubala i Van Daniel amb un gran xut d'aquest últim al travesser.

A la segona part el panorama ha canviat, però a pitjor... ni de bon troç hem sortit endollats com la setmana anterior, deixant molta distancia entre línies la qual ha desembocat en un futbol gris i adormit, just al terreny a on ells es sentien mes còmodes... tot i així hem tingut un parell mes d'ocasions per inaugurar el marcador (des d'aquí fem una crida a algun tècnic amb experiència en marcadors electrònics que ens el vulgui reparar, ja que un cop acostumats a utilitzar-lo es fa difícil controlar el tempo del partit!), però no ha estat així! faltant un parell de minuts ha vingut el gerro d'aigua freda! després d'una pèrdua de pilota en mig del camp ens han matat en una contra, tal i com el mister ja ens havia avisat que passaria!!!

No s'han aconseguit els 3 punts, però hem d'aixecar els ànims i seguir treballant! La setmana vinent ens espera el Marianao i està escrit que una victòria és el millor bàlsam!!! ;)

GALERIA DE FOTOS by ADRIANA

1 comentario:

Andrés dijo...

pues por aqui dejo mi huella xavales!! pues que decir del partido... que solo vi la segunda parte!! és lo que tiene no ir convocado jejeje bueno a lo que iba, el partido, como el año pasado nos hacen lo mismo, llegan una vez al final del partido y la meten y sin poder reaccionar. Caemos en la precipitación del balonazo y nos desenfocamos de nuestro juego por las ansias de querer ir a meter un gol como sea, chicos hay que seguir unidos hasta el final sea cual sea el resultado y hacer de nuestro futbol el mejor de la categoria!! vamos!! que podemooooooos!!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)