Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

2/10/08

VISTA ALEGRE B 0-1 BASE ESPIRALL-LES CLOTES


Com ja va sent tònica habitual amb els nostres desplaçaments (conductors d'autocars sense GPS...), aquest diumenge vem tenir l'inestimable ajuda del Fernando, que apart de pujar bé per la banda dreta sap anar pel món! De fet, vem arribar a l´hora prevista, així q aquest cop no ens va salvar ni Déu de la xerrada pre-partit a la qual el mister ens te acostumats! ;)

Aquest diumenge era un d'aquells dies en que tot acompanyava... el "Turu" Genis, el Vives i el Joan Marchan ja podien jugar legalment, ja que gràcies a la gran junta directiva van jugar "sin papeles" el primer partit de lliga... camp de grans dimensions, gespa ben mulladeta, grades plenes de gent... i així va ser, tot i començar una mica carrinclons i donar un parell d'ocasions claríssimes al rival.
Forts en defensa i fent els ajustaments necessaris amb la mitja que, gràcies a les dimensions van haver de córrer de valent, vem començar a agradar-nos dins del camp... un cop ben assentats, el Lau distribuint ajudat pel Luismi jugant entre linees, el Reta treballant la banda esquerra, el Fernando i el Xuan sacrificats en tasques mes defensives i el Van Daniel lluitant com sempre al capdemunt, començavem a decantar la partida d'escacs al nostre favor!
Al descans vem arribar amb el marcador inicial, encara q podia haver canviat si el Sarabia haguera fotut la pilota a dins de la porteria en comptes de fotre-hi el porter, però a la represa vem sortir enxufadíssims pel partit! els vem tencar al seu camp jugant un futbol de traca i mocador i el gol no es va fer esperar. Tot just acabava d'entrar en Kubala Morato al camp quan agafa una pilota i es planta davant de porteria posant-se el llistó ben alt (3 gols en 2 partits)! despres del 0-1 vem suar de valent per mantenir-lo fins al final, però a part d'un xut desde fora l'area que el Turu va aturar a la perfecció, no els hi vem donar cap opcio!!!

3 punts + al sac i ara cal no adormir-se que ve la Guardia... (pretoriana)!!! ;)


GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA & Mr.ANGLADA

1 comentario:

咕唧 dijo...

Hello?I would like to understand the posts... could you translate it into english???

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)