Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

12/12/08

ENTREVISTA AMB CAMARA!


Degut a les peticions que hi hà en els comentaris (gràcies a tothom per dir-hi la vostra!!!), aquesta nit després del entreno intentarem fer-li l'entrevista al Càmara! Us haig de dir però que serà tot un repte ja que el seu castellà es una mica just perque li puguem treure el suc que ens agradaría, però intentarem que es mulli!!!

I la següent víctima... Carles López! segur que hi hà gent que no sap qui es, però intentarem que sigui el Lau el que li faci...

Una abraçada lectors!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Que pasa con la puta entrevista de mi negrito preferido? os estais columpiando!! espero que antes de las fiestas este en el blog, aunque sea en frances!! un besito Camara!!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)