Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

29/1/09

ESPIRALL-LES CLOTES 2-1 BON PASTOR

NO POT SER! No pot ser que estiguem a dijous i que la crònica del passat diumenge encara estigui per escriure!!! desde aqui vull exposar una queixa formal als dos cronistes d'aquest blog que cada vegada va tenint mes adeptes! Alex, Ventura... per favor, poseu-vos les piles ja! que hi hà molta gent que us llegeix!

Com podeu observar, avui la cosa va de crítiques... crítiques rebudes a la mitja part... crítiques desde la grada... crítiques entre els mateixos jugadors... en definitiva, crítiques.

Després d'una primera part desastrosa a on no vem sapiguer donar-li l'intensitat necessaria, vem fer-nos amb una victoria que feia un parell de setmanes que sen's resistia. No vem estar a l'alçada del partit... un penalty estúpid del que escriu (però que encara l'estic buscant) ens va fer molt de mal... i a partir d'aqui... marcador desfavorable, precipitació en la majoria dels atacs, errades en els controls, en les passades, en l'elecció de la millor opció... tot això en 45 mins... es pot demanar mes???

I a la mitja part, van venir el crits... vem sentir el malestar del mister, sobretot per la nostra actitut, però també per no fer bé totes aquelles coses que si que ho vam fer el dia del Pubilla! i va donar els seus fruits, perque en questió d'un quart d'hora ja n'haviem marcat dos! el primer en un servei de corner rematat al fons de la xarxa pel Sheriff! i el segon en una jugada de murri del pitxitxi Kubala, que es desfà de tots els adversaris que li surten al pas i es planta a la linea de gol amb pilota controlada. La mitja hora restant, ens la podiem haver estalviat! joc trabat, i lo pitjor va ser que vam recular massa deixant de fer el joc de toc ràpit i vertical realitzat a l'inici de la represa...

... i dimarts... mes critiques. Crítiques constructives cap a tot l'equip en general per la falta d'intensitat i en particular dirigides sobretot als dos centrals per estar mal colocats dins el terreny de joc...

Hi hà dos tipus de jugadors: els que s'enfonsen quan reben crítiques i els que es fan mes forts i només pensen en jugar el seguent partit per fer les coses bé...

Jo aqui no veig ningú dels primers, o sigui que ens veiem el diumenge a la tarda per demostrar a tothom que volem seguir estant adalt!!!

Força Espirall!!!

GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA



24/1/09

UNA ESTONA AMB GENIS...


Aquesta setmana, hem tingut el plaer de fer-li una entrevista a una de les persones mes entranyables el vesturati, el Genís... un tiu que es impossible que tingui enemics!!! esperem que us agradi tant com a mi m'ha agradat escriure-la!

P: Amb quin jugador t'identificaries...
R: Amb Perucci!

P: El millor moment de la teva carrera esportiva...
R: L'últimany de juenis a la Blanca Subur

P: Botes clàssiques o modernes...
R: Clássiques (però ell les duu modernes!)

P: el teu dorsal preferit...
R: l'1!

P: Quin es el company que amb el que et portes millor al vestuari...
R: L'Alex, que va ser el primer que vaig conèixer en una empalmada a St. Pere Molanta...

P: I amb el que et fas menys...
R: No hi hà cap...

P: Que es el que mes t'agrada de l'Espirall...
R: El grup!

P: Que es el que menys t'agrada...
R: La pressió que hi hà desde fora...

P: Quina es per tu la fórmula magica per pujar de categoria...
R: "tots a una!"

P: Una feina (que no sigui la teva actual)...
R: Preparador físic...

P: La principal característica del teu caràcter...
R: L'empatia...

P: La qualitat que prefereixes en una persona...
R: La sinceritat...

P: El teu principal defecte...
R: Ser massa tímid!

P: Que no perdonaries mai...
R: Les banyes!

P: El teu heroi...
R: Oliver i Benji!

P: De quin equip ets...
R: Del Barça.

P: Una película...
R: "Speed"

P: Quins dons naturals t'agradaria posseir...
R: Tenir un pam mes!

P: Els dibuixos animats preferits...
R: La bola de Drac!

P: Fernando Alonso o Lewis Hamilton...
R: Alonso...

P: Qui prefereixes que guanyi en un Nadal vs Federer...
R: Nadal...

P: Artur Mas o Josè Montilla...
R: Ningú dels dos, els polítics son tots uns mentiders!

P: Una solució per la crisi...
R: Ajustar sous, que no hi hagi tanta diferència...

P: 2 cançons de les que mes t'agradin...
R: Viv la vida de Coldplay i qualsevol dels Beatles...

P: Qui i què t'emportaries en una illa deserta...
R: Una tia amb una ampolla de vi...

P: I el nom d'aquesta tia... es pot dir?
R: No (somriure...)

P: Vi o cava...
R: Vi

P: Sexe, de bon matí o per la nit...
R: A totes hores

P: La millor postura...
R: Qualsevol

P: Diga'm un paraula que defineixi a...
Angel: bon central...
Sarabia: el putu amo!!!
Alex: peça important dins i fora del vestuari...
Lau: el cervell!
Andrés: el millor desplaçament...
Reta: tot el que te de bona persona ho te de bon jugador!
Faust: verticalitat...
Morato: potència!
Dani: molta classe!
Vives: el toc i l'equilibri...
Fernando: jugador molt complert...
Dani (porter): Seguretat...
Mariano: una roca...
Juan (pertur): agresivitat i constància...
Siscu: el millor 1 contra 1!
Jordi Marchan: bon marcador...
Camara: contundència!
Joan Marchan: bona arribada...
Ventura: tot terreny i peça important fora del camp!
Luismi: experiència i classe..
Flores: agilitat i velocitat...
Salva Rojas: "crack!"
Marcos Bueno: tècnica i desborde!
Minga: un toro!
Profitos(ex-mister): bona gent...
Martos (ex-segon): tiu seriu...
Chechu Soldevila (mister): un tiu amb les idees clares!
Manuel Benítez (cos tècnic): un tiu molt tranquil...
David Gimeno (cos tècnic): atento a todo!

P: Seguiràs a l'Espirall l'any vinent...
R: Si de mi depèn... si!

Genís ets un crack... segurament mes d'un firmariem les mateixes respostes (amb l'excepció de la de Roger Federer...)!

i la setmana vinent... més!!!

18/1/09

PUBILLA CASAS 1-0 BASE ESPIRALL

Avui, després de fer la millor primera part de tota la temporada (paraules tretes del Xavi Vives), marxem amb la cara ben alta d’un dels camps mes secs de la categoria que, tot i tenir una de les millor gespes, deuen estar encara amb restriccions d’aigua perquè el rec va brillar per la seva absència!

Contra un rival directe, avui marxem amb la sensació d’haver llençat per la borda les possibilitats d’obtenir l’ascens, però com que hi ha moltes mes variables en aquesta ciència no exacte anomenada pels seus creadors anglesos "football", seguirem lluitant perquè ens queda tota una segona volta per recuperar la distancia que ens separa dels llocs de privilegi!

Em començat forca bé tallant en tot moment les situacions que ens plantejaven i sortint amb molta verticalitat trenant jugades de mèrit per la rapidesa del joc, però sense fortuna en la definició. Un travesser de Marcos Bueno en el llançament d’una falta seguit de varies ocasions en xuts creuats de Van Daniel i Luismi han estat poc premi pels mèrits realitats, però com sempre sol passar en el mon del futbol, en la primera ocasió que ha disposat el Pubilla en la represa, ens l’han clavat!

Un gol de molt bella factura, tot s’ha de dir... passada mil·limètrica a l’esquena dels dos centrals i el seu davanter ha picat una vaselina impossible de parar!!!
A partir de rebre aquest gerro d’aigua freda, hem anat a pel gol que ens tornes a posar en el partit però hem tornat a caure en la precipitació i en el desordre, amb tot i això, hem disposat de varies oportunitats per aconseguir-ho, però no ha estat així...

Hi ha moltes maneres de perdre un partit, jugant malament i sense agressivitat, o donant la cara... nosaltres hem triat la segona opció! i des d’aquí, m’agradaria fer una crida a tothom perquè el diumenge vinent seguim lluitant com ho hem fet avui, seguint animant-nos, seguint confiant en nosaltres i seguint jugant com ho estem fent perquè les victòries arribaran!


Diumenge vinent necessitem un camp ben ple per guanyar! necessitem que vingueu a animar-nos per portar-nos a la victòria contra el Bon Pastor!!!

Us esperem!!!


GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA


12/1/09

NOVA SECCIÓ AL BLOG!!!

Al llarg d'aquesta setmana podreu gaudir d'una nova secció al blog, els VÍDEOS DELS PARTITS. Aquestes imatges que anirem penjant, són un petit resum dels 90 minuts del partit, i que RTV Vilafranca emet després al programa punts i gols. No és de gran qualitat ni gran extensió, però suficient per deixar a la memòria alguns dels gols dels nostres companys!!! Així doncs, esperem que ho disfruteu!!

Ho podreu trobar al lateral superior dret de la pàgina, a la secció de vídeos.

2/1/09

BASE ESPIRALL 0 - 0 VILANOVA B

Tornada de vacances amb regal de Santa Claus! Chechu Soldevila juntament amb David Gimeno i Manolo Benítez són els nous patrons de la nostra embarcació... embarcació que hem de fer-la anar a velocitat de creuer!! de moment, els dies de festa que teniem per celebrar els nadals s'han traduit en dies d'entrenaments tàctics amb pissarra, exàmens i posada en pràctica sobre el terreny de joc, si mes no per a intentar assimilar la nova disciplina tàctica i també per no perdre la forma física amb tants àpets carregats de greixos, torrons i alcohol a "doju"!!!

El partit d'ahir matí es considerava una prova de foc per saber on realment ens trobavem. Ens enfrontavem a un equip situat a la 12ena posició, a un punt del descenç, posició molt enganyosa ja que els del Garraf son un equip molt jove i que practiquen un dels millors "footballs" de la categoria, amb grans condicions tècniques i tàctiques, i que no deixen de correr durant tot el partit. Per tant, el quí es pensi que la matinal d'ahir havia de ser un passeig, va molt equivocat... era un dels partits més difícils de la temporada!

Debutaven dos nous companys, recentment incorporats a la plantilla aquest nadal: a la banda esquerra, en Marcos Bueno, home amb una recuperada segona juventut i amb gran velocitat i tècnica; i l'home més guapo del Garraf, en Francesc Minga, potència i recorregut a la banda dreta. També volem fer un petit incís a un altre company, en Fernando!, repescat després de dos mesos i mig a la recambra per fractura de dos metatarsis. A tots els hi posariem un notable alt com a la resta de companys!

Del partit direm poques coses perquè no tindrem resultats, a curt termini, del treball que portem fent des de finals de desembre. Ens queda molt camí a fer, assimilar un concepte tàctic a la perfecció i conjuntar-ho entre tots els components de la plantilla en 2 setmanes, és quasibé inviable però tot i així, crec que la gent que es va acostar al municipal ahir diumenge, va poder veure un cert canvi en l'equip pel que fa a intensitat defensiva i col·locació en totes les línies. Això fa fer que l'equip de Vilanova només gaudís d'un parell d'ocasions clares de gol i fruit d'errors pròpis. Cal dir al nostre favor, que un penal errat, un gol anul·lat per fora de joc, i un parell de mans espectaculars del porter rival van fer que el resultat al final dels 96 minuts fos el mateix que el de l'inici.

En fí, no parlarem de si ja tenim una distància insalvable a les posicions davanteres però si que direm que ens queda molt de treball a fer per ser un equip competitiu...




Salut i dimarts més...

GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA


Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)