Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

12/1/09

NOVA SECCIÓ AL BLOG!!!

Al llarg d'aquesta setmana podreu gaudir d'una nova secció al blog, els VÍDEOS DELS PARTITS. Aquestes imatges que anirem penjant, són un petit resum dels 90 minuts del partit, i que RTV Vilafranca emet després al programa punts i gols. No és de gran qualitat ni gran extensió, però suficient per deixar a la memòria alguns dels gols dels nostres companys!!! Així doncs, esperem que ho disfruteu!!

Ho podreu trobar al lateral superior dret de la pàgina, a la secció de vídeos.

5 comentarios:

sasgas dijo...

Felicitats x aquesta nova seccio , us u correu molt

Anónimo dijo...

Noraguena zagalé! Hoy por hoy vozotro zoys el masimo padrimonio que tiene ezte club, porque este prezidente nueztro no zé ande noz va a yevar con suz inverzione.
No me da guenaz senzacione ezte entrenador nuevo

Anónimo dijo...

seguid con el mismo entusiasmo y haced oidos sordos al entorno. no sera facil pero sois grandes chicos!

Anónimo dijo...

Creo que los comentarios y criticas deberian ser constructivas y de buen rollo.
Se supone que los que aqui nos damos cita , en general somos del Espirall,salvo algun detractor como al parecer suelen no identificarse los anonimos.
Desde mi modesta opinion
¡VISCA ESPIRALL!

Anónimo dijo...

SOLO UNAS PALABRAS PARA EL RECONOCIMIENTO DEL BUEN TRABAJO Y ESFUERZO REALIZADO POR LOS SEÑORES DEL BLOG Y ANIMAR AL EQIPO QUE VAMOS POR EL BUEN CAMINO

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)