Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

14/12/08

BASE ESPIRALL 2 - 1 VALLIRANA

Aquest matí, hem tret endavant un partit una mica extrany per moltes circunstancies, però que esperem que ens serveixi per aixecar el vol!
Segur que parlo en nom de tothom quan dic que futbolísticament ha estat el pitjor partit que hem fet en el que portem de campionat, i m'atreviría a dir també que a part dels 3 punts, pitjor no ho podem fer, perque si juguem aixi no crec que treiem endavant mes partits com aquests. Nosaltres som un equip de toc, però també de presió, de voler robar la pilota per tenir-la i anar endavant i no enrera i avui no ens ha sortit res!

Tot ha començat amb una xerrada una mica enrarida, però la primera part no ha estat dolenta. Tàcticament el partit s´ha trencat molt aviat ja que la pilota anava molt ràpid d'una area a l'altra, nosaltres hem gaudit de 3 o 4 bones ocasions de gol i un parell de fores de joc i ells també n'han tingut de mot clares... i una cap a dins! o sigui q al minut 23 ja perdiem! no teniem ajustada la defensa, la mitja no tocava com habitualment i la davantera no acabava d'afinar la punteria.

A la segona part... mes del mateix! Amb el Xuan al hospital per una perdua de visió després d'un cop de colze, hem hagut de reestructurar la medular posant el Luismi al costat del Lau i pujant al Mariano, pero hem seguit jugant molt imprecisos. Lo millor... el final! penal transformat per Morató (felicitats per trencar la ratxa negativa!) per mans dins de l'area i gol del heroi de la tarda: Andrés! Ha engaltat un cacau desde 30 metres que, fent-lo rebotar en un defensa l'hi hà canviant la trajectoria colant-se per l'esquerra del porter sense que pogués fer res... tot això, dintre de les constants perdues de temps del Vallirana que, tot s'ha de dir, ha jugat bona part de la segona part amb 2 homes menys...

3 puntets que per les cares del vestuari semblaven lletjos, però que un cop oblidem el partit seran tan importants com qualsevol altres!!!! però ara toca reflexionar...

I el dissabte vinent... de pesca aprop de l'aeroport!!!


GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA

6 comentarios:

Anónimo dijo...

en cerdanyola nos acababamos de helar por el gol en el mto,94.
esta vez hemos tenido la suerte de los campeones,un mal partido pero 3puntos son 3 puntos, y para juanito que no sea nada,que es de los mejores, enfrentandose a la torre del vallirana como siempre con un par de cojones animo valiente, y a por joventud prat,que no son tan lobos como los pintan,pero ojo con el 10 marcaje especial.saludos.

Anónimo dijo...

venga niños dos vuebos a ganar el sabado en el campo de la juventud prat.

Anónimo dijo...

ESTE DOMINGO EL ESPIRALL HA ESTADO MUY FLOJO , LA CAUSA.....FALTA DE ILUSIÓN POR PARTE DE LOS JUGADORES, YA QUE EL ENTRENADOR QUE TIENEN NO LES MOTIVA NI LES DA ANIMOS,DICIENDOLES VALORACIONES POSITIVAS! SOLO SABE DECIR VA VA VA VA ! ESTO ES LO QUE PASA EN EL ESPIRALL

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Bones a tots ex-companys, el diumenge vaig poder anar a veure com jugaveu, no va ser el millor partit que heu jugat pero lo important son els 3 punts i no despenjar-se en la classificació.

Anonimo a ningun jugador del espirall le falta ilusión pq ese vestuario es 1 pinya que da gusto asi que no metas leña al fuego.l

Saludos a todos, Pitbull eres el puto amo. en la entrevista solo te ha faltado el "pa hacerme 1 no la saco" jeje!!!

el multiusos dijo...

animos chabales que enla segunda vuelta se van ha enterar el sabado ha ganar alos pratiberianos para demostra que tenemos mas ilusion y huevos que nadie pa eso zomos er espiral

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)