Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

2/1/09

BASE ESPIRALL 0 - 0 VILANOVA B

Tornada de vacances amb regal de Santa Claus! Chechu Soldevila juntament amb David Gimeno i Manolo Benítez són els nous patrons de la nostra embarcació... embarcació que hem de fer-la anar a velocitat de creuer!! de moment, els dies de festa que teniem per celebrar els nadals s'han traduit en dies d'entrenaments tàctics amb pissarra, exàmens i posada en pràctica sobre el terreny de joc, si mes no per a intentar assimilar la nova disciplina tàctica i també per no perdre la forma física amb tants àpets carregats de greixos, torrons i alcohol a "doju"!!!

El partit d'ahir matí es considerava una prova de foc per saber on realment ens trobavem. Ens enfrontavem a un equip situat a la 12ena posició, a un punt del descenç, posició molt enganyosa ja que els del Garraf son un equip molt jove i que practiquen un dels millors "footballs" de la categoria, amb grans condicions tècniques i tàctiques, i que no deixen de correr durant tot el partit. Per tant, el quí es pensi que la matinal d'ahir havia de ser un passeig, va molt equivocat... era un dels partits més difícils de la temporada!

Debutaven dos nous companys, recentment incorporats a la plantilla aquest nadal: a la banda esquerra, en Marcos Bueno, home amb una recuperada segona juventut i amb gran velocitat i tècnica; i l'home més guapo del Garraf, en Francesc Minga, potència i recorregut a la banda dreta. També volem fer un petit incís a un altre company, en Fernando!, repescat després de dos mesos i mig a la recambra per fractura de dos metatarsis. A tots els hi posariem un notable alt com a la resta de companys!

Del partit direm poques coses perquè no tindrem resultats, a curt termini, del treball que portem fent des de finals de desembre. Ens queda molt camí a fer, assimilar un concepte tàctic a la perfecció i conjuntar-ho entre tots els components de la plantilla en 2 setmanes, és quasibé inviable però tot i així, crec que la gent que es va acostar al municipal ahir diumenge, va poder veure un cert canvi en l'equip pel que fa a intensitat defensiva i col·locació en totes les línies. Això fa fer que l'equip de Vilanova només gaudís d'un parell d'ocasions clares de gol i fruit d'errors pròpis. Cal dir al nostre favor, que un penal errat, un gol anul·lat per fora de joc, i un parell de mans espectaculars del porter rival van fer que el resultat al final dels 96 minuts fos el mateix que el de l'inici.

En fí, no parlarem de si ja tenim una distància insalvable a les posicions davanteres però si que direm que ens queda molt de treball a fer per ser un equip competitiu...




Salut i dimarts més...

GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA


8 comentarios:

Anónimo dijo...

nenes yo vi un buen partido y que se comienza a asimilar lo que Chechu espera de vosotros, la lastima fue que el domingo no se hubiese marcado ni de penalti, pero vamos a seguir trabajando que los resultados llegaran rapido.

Anónimo dijo...

con lo que nos cuesta hacer gol creo que en casa por lo menos deberiamos jugar con los 2 delanteros centros,Luismi y Morató y tampoco creo que sea incompatible desde el principio,Lau y Vives .En lineas generales un partido regular,sin encajar goles importantisimo y un contrario que corren y luchan como nadie.Animo Lau el proximo lo metes, y a por el pubillas,que somos mejores ,¡aupa espi!

Anónimo dijo...

QUE TAL JUGADORES ... QUE SENSACION TENEIS SOBREL EL MISTER ?? UN POCO CHILLON NO..SE ENFADA MUCHO..AVER SI SERA DEMASIA PROFESIONA I LA CAGAMOS...NO ME GUSTO QUE DEJARA EN EL BANQUILLO AL LAU NI AL VENTURA ..

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
espirall dijo...

Chencho, trobo molt bé tot el que penses, però sota el nostre punt de vista i tal i com vam avisar ens veurem obligats a eliminar el teu comentari. Es poden ulitzar molts adjectius i calificatius per exposar les teves idees, però sempre des del respecte.

Anónimo dijo...

disculpad, repito que el comentario anonimo anterior seguro que es de alguien del programa de los lunes de la radio porque hablaron con las mismas palabras. Solo eso, no queria faltar al respeto a ninguno de ellos.

Anónimo dijo...

CHENCHO , CHECHU , NO SERA LA MISMA PERSONA ?????????

Anónimo dijo...

nada que ver. no querais ver mas fantasmas lejos de la realidad que nos rodea.

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)