Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

29/1/09

ESPIRALL-LES CLOTES 2-1 BON PASTOR

NO POT SER! No pot ser que estiguem a dijous i que la crònica del passat diumenge encara estigui per escriure!!! desde aqui vull exposar una queixa formal als dos cronistes d'aquest blog que cada vegada va tenint mes adeptes! Alex, Ventura... per favor, poseu-vos les piles ja! que hi hà molta gent que us llegeix!

Com podeu observar, avui la cosa va de crítiques... crítiques rebudes a la mitja part... crítiques desde la grada... crítiques entre els mateixos jugadors... en definitiva, crítiques.

Després d'una primera part desastrosa a on no vem sapiguer donar-li l'intensitat necessaria, vem fer-nos amb una victoria que feia un parell de setmanes que sen's resistia. No vem estar a l'alçada del partit... un penalty estúpid del que escriu (però que encara l'estic buscant) ens va fer molt de mal... i a partir d'aqui... marcador desfavorable, precipitació en la majoria dels atacs, errades en els controls, en les passades, en l'elecció de la millor opció... tot això en 45 mins... es pot demanar mes???

I a la mitja part, van venir el crits... vem sentir el malestar del mister, sobretot per la nostra actitut, però també per no fer bé totes aquelles coses que si que ho vam fer el dia del Pubilla! i va donar els seus fruits, perque en questió d'un quart d'hora ja n'haviem marcat dos! el primer en un servei de corner rematat al fons de la xarxa pel Sheriff! i el segon en una jugada de murri del pitxitxi Kubala, que es desfà de tots els adversaris que li surten al pas i es planta a la linea de gol amb pilota controlada. La mitja hora restant, ens la podiem haver estalviat! joc trabat, i lo pitjor va ser que vam recular massa deixant de fer el joc de toc ràpit i vertical realitzat a l'inici de la represa...

... i dimarts... mes critiques. Crítiques constructives cap a tot l'equip en general per la falta d'intensitat i en particular dirigides sobretot als dos centrals per estar mal colocats dins el terreny de joc...

Hi hà dos tipus de jugadors: els que s'enfonsen quan reben crítiques i els que es fan mes forts i només pensen en jugar el seguent partit per fer les coses bé...

Jo aqui no veig ningú dels primers, o sigui que ens veiem el diumenge a la tarda per demostrar a tothom que volem seguir estant adalt!!!

Força Espirall!!!

GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA



9 comentarios:

Anónimo dijo...

OJO , SEÑORES DEL ESPIRALL , ESO DE TOCAR JUGADORES POR DETRAS NO ES NADA BUENO Y CUIDADO CON LAS PROMESAS QUE DESPUES HAY QUE CUMPLIRLAS- MUCHO DINERO ?? HABER SI DESPUES NO HAY PARA TANTO Y NO PODEIS CUMPLIR

Anónimo dijo...

ANONIMO POR DETRAS A QUE TENER CUIDADIN CON EL FISTRO.......

Anónimo dijo...

Hice el comentario en la nova seccion del blog,al ver que no aparecia la cronica.
Resumiendo y en general el partido de la ¡EMPANADA!, sin mas.Lo mejor los 3 puntos al saco.
Una sugerencia al sr.Soldevila,al socio,seguidor,simpatizante le gustaria saber la lista de convocados para el siguiente partido,a si como los que estan de baja por lesion y demas circunstancias,lo de esta semana LAU? RETA? etc. tendriamos que tener un minimo de informacion,aprovechando este magnifico blog. gracies al VENTURA I AL ALEX PER LA VOSTRA TASCA.

Anónimo dijo...

OPINION PERSONAL , LO MEJOR DEL EQUIPO LOS CENTRALES DE CRITICAS NADA A POR TODAS Y CON GARRA .
SIEMPRE FELICITANDO A LOS SEÑORES DEL BLOG UN DIEZ PARA VOSOTROS

Anónimo dijo...

VAMOS A CONTESTAR AL SEÑOR MANEL DEL ORDAL!! ESTA SEMANA ESTAN TODOS CONVOCADOS CON LA NUEVA INCORPORACION ESTA SEMANA DE JACOBO GAREA, Y MARIANO, LAU Y FERNANDO RECUPERADOS DE AMBAS LESIONES, QUEDAN FUERA; RETA, ROJAS Y LOS HERMANOS MERCHAN POR LESION.

Anónimo dijo...

YO DIRIA QUE JORDI MARCHAN , YA NO ES JUGADOR DEL ESPIRAL , LE DIERON LA BAJA PARA PODER FICHAR AL GAREA, SI EL ANONIMO ANTERIOR ES EL MISTER , PUES NO SE ENTERA MUCHO , HABRAN MAS BAJAS ? ES VERAD QUE SE SONDEA EL MERCADO COMARCAL Y QUE UN JUGADOR DEL MOJA HA ENTRENADO ESTA SEMANA CON EL EQUIPO ?

Anónimo dijo...

pue zi esto del espiral nos quieren kitar alo jugadores , mucho peloteo i despue una nabaja trapera. ya vendran despue

espirall dijo...

Doncs si, es veritat que el Dani Candon ha vingut a entrenar amb nosaltres... i pel que m'ha dit ell mateix, la setmana vinent tornarà a venir. I el Marc Barta, entrenador del Moja, ha estat entot moment al corrent de tot, aixi doncs espero q l'anonim del primer comentari es doni per respòs. Per lo dels calers... nomes puc dir que estem al dia! o sigui que desde aqui aprofito també per felicitar a la directiva per l'esforç que estan fent en aquests temps tan dolents que corren!

Alex

espirall dijo...

Noisss!! Ja tinc l'ordenador a punt!! He estat desconectat una setmaneta per problemes informàtics que he intentat resoldre sense molt d'èxit. Però ja torno a estar aquí...

Alex, què faria sense tú??? Fes-te uns implans de silicona y encara acceptaria algo serio amb tú!! jijiji!

Apa, una abraçada a tots els bloguers de l'espirall i molt especialment al nostre aficionat número 1, al Manel Ordal!!

Ventura

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)