Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

18/1/09

PUBILLA CASAS 1-0 BASE ESPIRALL

Avui, després de fer la millor primera part de tota la temporada (paraules tretes del Xavi Vives), marxem amb la cara ben alta d’un dels camps mes secs de la categoria que, tot i tenir una de les millor gespes, deuen estar encara amb restriccions d’aigua perquè el rec va brillar per la seva absència!

Contra un rival directe, avui marxem amb la sensació d’haver llençat per la borda les possibilitats d’obtenir l’ascens, però com que hi ha moltes mes variables en aquesta ciència no exacte anomenada pels seus creadors anglesos "football", seguirem lluitant perquè ens queda tota una segona volta per recuperar la distancia que ens separa dels llocs de privilegi!

Em començat forca bé tallant en tot moment les situacions que ens plantejaven i sortint amb molta verticalitat trenant jugades de mèrit per la rapidesa del joc, però sense fortuna en la definició. Un travesser de Marcos Bueno en el llançament d’una falta seguit de varies ocasions en xuts creuats de Van Daniel i Luismi han estat poc premi pels mèrits realitats, però com sempre sol passar en el mon del futbol, en la primera ocasió que ha disposat el Pubilla en la represa, ens l’han clavat!

Un gol de molt bella factura, tot s’ha de dir... passada mil·limètrica a l’esquena dels dos centrals i el seu davanter ha picat una vaselina impossible de parar!!!
A partir de rebre aquest gerro d’aigua freda, hem anat a pel gol que ens tornes a posar en el partit però hem tornat a caure en la precipitació i en el desordre, amb tot i això, hem disposat de varies oportunitats per aconseguir-ho, però no ha estat així...

Hi ha moltes maneres de perdre un partit, jugant malament i sense agressivitat, o donant la cara... nosaltres hem triat la segona opció! i des d’aquí, m’agradaria fer una crida a tothom perquè el diumenge vinent seguim lluitant com ho hem fet avui, seguint animant-nos, seguint confiant en nosaltres i seguint jugant com ho estem fent perquè les victòries arribaran!


Diumenge vinent necessitem un camp ben ple per guanyar! necessitem que vingueu a animar-nos per portar-nos a la victòria contra el Bon Pastor!!!

Us esperem!!!


GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Enga zagalé, no os dezaniméi que zoy loz mejoré de la categoria. Segid asín y llegaréi lejo! Me guzta que zeay sinceroz y reconozcái vueztroz erroré! Aupa Espi!

Anónimo dijo...

-nos faltó el gol
-no merecimos la derrota
-sr. chechu,Morató y Ventura titulares
-Fernando (muy baja forma).
-el comentario de 4 o 5 seguidores del pubilla que tenia al lado fue constante,decian es el mejor equipo que ha pasado por aqui de calle. O sea imaginemos que tenemos suerte y empezamos a hacer gol,suerte y gol.
-qui juga mana i al que mana juga,llástima déls putos gols.......que han dárribar.
-visca ESPI.
I ANIMS JUGADORS LO IMPORTANT ES FER-HO BE. I LO ESTEU FEM DE PUTA MARE.

Anónimo dijo...

VENGA ANIMO QUE ESTO VA HA FUNCIONAR DE MARAVILLA CUANDO LA PELOTA DECIDA ENTRAR.

espirall dijo...

Dani, quan estiguis a la porta del Casino no intentis entrar ensenyant la T10, que tens el VIP (Very Important Person)!!!!

with love...

Alex

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)