Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

8/2/09

BASE ESPIRALL 2 - 1 VISTA ALEGRE B

Sembla ser que l'equip del barri de l'Espirall està abonat a haver de patir cada partit d'aquest any... però moltes vegades i com ja va sent tònica habitual, per mèrits pròpis, sobretot els primers 45 minuts de cada match. M'explico. No és que vulgui fer una crida al desànim, tot el contrari, simplement vull que sigui un comentari totalment constructiu i que ens ajudi a adonar-nos del que estem fent malament. Sobretot perquè sense adonar-nos ens tornem a reenganxar al pom de dalt i les lamentacions a final de temporada, quan ja no s'hi pot fer res, només serveixen per consolarnos d'una manera totalment falsa. El "ser o no ser" és qüestió de present, no de pretèrit.

Avui, he arribat a les 11:00 al camp, demorantme 30 minuts de la convocatòria degut a una gastrointeritis que no ha permès que em calcés les botes. I la meva sorpresa ha estat que els jugadors rivals, a una hora del xiulet inicial baixaven tranquilament per la rampa d'accés al nostre camp. De fet, el primer que he pensat és que podrien ser jugadors lesionats i que ajudaven a portar el material, però la realitat era simplement el que estava veient. Davant nostre teniem avui un equip inmers en una malestrogancia que ja arrastren des de l'any anterior: un equip filial marginat de la seva pròpia institució degut a que els consideren més un "lastre" que no pas el nexe entre futbolbase i primer equip. Resultat de tot això: penúltima posició de la taula i molts altres reflexes d'un equip sentenciat a mort. Un altre ítem per adonar-se que l'equip de Castelldefels no rutlla, és que "no recordaven" que l'Espirall, com a local vesteix de blau, i això ha fet vestir-nos per segona setmana consecutiva de vermell (que guapo que estaves Marcos).

Però a partir de les 12:00 la truita semblava haverse girat i al minut 20 els blaus ja manaven al marcador, sisi, els blaus i no eren els locals. L'equip que no ens havia de donar cap problema ens ha fet una demostració pràctica del que se'n diu: CARÀCTER. Durant tota la primera part ens han passat la mà per la cara amb tot el que qualsevol equip necessita per guanyar una batalla d'un diumenge i la veritat, que si no arriba el descans, crec que aquella dinàmica no la canviava ningú.
L'últim que perd un futbolísta, és l'orgull i per molts problemes que hi hagin al teu voltant, quan sona el xiulet, tot es sobreposa a tot i per molt malament que vagin les coses, s'intenta suplir la falta de quelcom amb qualsevol altre sentiment de lluita o com diuen a l'espirall: CON DOS COJONES!!
Sembla que si fem un partit bò la setmana anterior, ens fagi guanyadors ja dels 3 punts sense saltar al camp i la flauta no sona gauires vegades. Va sonar el dia del Vallirana, ha sonat avui davant del Vista Alegre... si volem lluitar per algo, no em de desafiar tant a la sort.

Pel que fa als aspectes positius, hem mostrat un canvi d'actitut al sortir de la caseta que si més no, ens ha fet portar l'iniciativa del joc i demostrar voler guanyar el partit. Fruit d'això el nostre Sheriff ha aconseguit l'igualada al marcador amb una pilota creuada després de la sortida d'un corner. El segon gol ha arribat després d'una gran jugada col·lectiva (per mí, el millor minut i mig del partit) i finaltizada per l'altre capi, el noi de Sant Llorenç.

Us demano disculpes si sóc un pel crític amb el partit d'avui, però m'ha tocat fer la crònica a mí. Nosé si és perquè he vist el partit de fora i no és el mateix jutjar que si estàs dins, però avui, una persona implicada només sent el que ha escrit aquí.

M'agradaria recordar una frase:

EL DEPORTE NO CONSTRUYE EL CARACTER, LO REVELA.

Salut i dimarts més.

Us estimo!!


GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bè Ventureta, aquesta setmana t'has portat, crònica ràpida i en català, si no dimarts pillas!!

Anónimo dijo...

EL CARACTER ES IMPORTANTE SACARLO PERO HABLAREMOS CON EL MISTER PARA QUE ECHE LA BRONCA ANTES DEL COMIENZO DEL PARTIDO ASI NO TENDREMOS QUE ESPERAR AL 2º TIEMPO PARA VER GANAR AL ESPI CON ESE CARACTER DEL TANTO SE HABLA.

Anónimo dijo...

eso si es una cronica!!!
y no why buy tocking ni pollas!!!!!
ESPIRALL FOREVER

9 de febrero de 2009 23:18

espirall dijo...

Gran crònica crack!
però t´han faltat un detallet: t'ha faltar mencionar que entre el Lau i el Morató porten 15 gols! jajajajaaa...

Una abraçada!

Alex

espirall dijo...

Jejeje! Gran detall aquest! No hi havia pas caigut! Per cert, on està el comentari del nostre gran seguidor, en Manel Ordal??

Aquesta setmana que s'acceleren els posts i no hi ha moviment de comentaris!!

Una abraçada a tots!

Ventura

Anónimo dijo...

El partit de la "EMPANADA 2" titulo de la pelicula,calcado al anterior partido de casa, menos mal que como muy bien detallas en la crónica,Ventura salió de nuevo la formula mágica (0+C+2C=3P);ORGULLO+CASTA+2 COJONES= 3 PUNTOS,joder pero que manera de sufrir.
Por destacar algo ,no lo puedo evitar debo ser un cronista fustrado,pero aqui.
me explayo a mi gusto y libremente.la jugada del gol del ¡LAU! (MAESTRO)y el gran JUANITO ya lo dije el (PAHTFINDER)es una máquina.
VENTURA prem FORTASEC (gastroenteritis) et vull veura corre per la banda, ja!. SALUDOS A TODOS. I¡ VISCA ESPIRALL!.
Manel (Ordal)

Anónimo dijo...

A ver quien puede asegurar el horario del domingo,segun el calendario del blog a las 5 ? segun la pagina de la federacion a las 12 ?.
Gracias al anónimo....Soldevila? por facilitar la lista de convocados para los partidos venideros.
SALUDOS.


Manel.

Anónimo dijo...

Peña.....,venga animaros y hacer comentarios,que me voy a quedar solo,contestandome a mi mismo...que GUAY.
Por ejemplo "La Guardia" el equipo mas chusmero y marrullero de la categoria,ojo en caer en su juego, aunque los putos arbitrajes en estos casos lo saben mejor que nadie y el miedo les puede (SON MU MALOS) de ahí a ser supercaseros.
Alguien sabe la hora del partido,en el blog, a las 5 en la federación a las 12 en la web de la guardia a las 12?.
Gracias, SALUDOS


Manel (Ordal) ¡VISCA ESPIRALL!

espirall dijo...

Jeje, que gran que ets Manel!!!
Nosaltres intentem esperonar a la plantilla perquè s'animin a deixar els seus comentaris... però res de res...

Ho seguirem intentant!

Ventura

espirall dijo...

Per cert, el partit és a les 12:00pm, a Sant Vicenç dels Horts. El molt honorable Sir canviarà l'error del nostre calendari.

Anónimo dijo...

LEONIDAS EN CATALÀ LLEONIDES O EN TOT O EN RES

Anónimo dijo...

enga espi q este año tenemos posibilidades de subir!!!!!!

jugad como sabeis i el barrio se volquara con vosotros


viva el espi

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)