Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

15/2/09

LA GUÀRDIA 0 - 1 BASE ESPIRALL

Avui, sorprenentment, i després de les indicacions del nostre presi, hem arribat puntualment i sense cap problema al camp dels del Baix Llobregat. Tornavem un altre cop a una superfície de terra, coneguda per a tots nosaltres però que sembla que ja se'ns hagi oblidat. Per tant, no ho podriem utilitzar com a excusa i sortir empanats com les últimes primeres parts.

Teniem davant nostre a un gran rival, dur, treballador, que no anaven coixos i que encara no havia perdut cap partit com a local. Amb 3 partits menys es trobaven a mitja taula i aconseguint avui una victòria i en els partits pendents, es col·locava a la pomada!

La jornada era propícia i suficientment important com per retallar distàncies als nostres rivals ja que tots els resultats, a excepció d'un líder sòlid que segueix sense fallar, ens eren favorables: segona derrota consecutiva per 3 gols del Pubilla, derrota amb tangana del Cinco Rosas a Sant Boi i empat del Juventut. I així ha estat, gràcies al nas del Xuanito alias "Pertur"!!!

Amb un parell de nassos, i mai millor dit, ha marxat per la banda i ha estat "caçat" per un contrari anant a terra tastant així la duresa de la Guàrdia. La nostra estimada físio, la Carol, li ha intentat parar l'hemorragia, però el seu nas semblava acabat de sortir del Row14. En aquell moment, el mister ha decidit canviar-lo donant entrada al Kubala Morató i, sisi... ha estat un calc del dia del Vista Alegre, primera pilota que toca, pilota que s'ha de recollir del fons de la xarxa...(tiu, ets un putu crack!!!). Tampoc ens voldriem deixar de banda, la gran aturada amb el peu al minut 5 del nostre porteràs, en Dani (4rt menys golejat dels 6 grups de primera regional), segurament hagués canviat el signe del partit i aixecar un resultat advers i en aquelles condicions no hagués estat cosa senzilla...

La història del partit ha estat la que calia. Des de l'escalfament hem adquirit l'actitut adequada per afrontar qualsevol partit en general i el de la Guàrdia en particular, sense complicar-nos la vida defensivament aportant lluita, caràcter i sacrifici durant tot el matx.
Avui ens agradaria felicitar a tot l'equip, i quan diem equip ens referim a tothom: la directiva per estar al nostre costat en tot moment (gràcies per les 348.000 pilotes nike!), al cos tècnic per la seva dedicació i sabiduria, (gràcies per no creure que podriem treure els 3 punts d'avui, ho ha dit l'Alex!!, però la xerrada ha tingut l'efecte desitjat!) i a tots nosaltres; els que han jugat per deixar-se la pell i els que no ho han fet, per seguir sumant des de fora!!. No ens voldriem deixar tampoc la nostra afició, la qual sempre deixa una petita representació en tots els camp però que us demanem, un cop més i nosaltres hi ficarem de la nostra part, que ens vingueu a donar suport el pròxim partit a casa, que serà d'aquí 2 setmanes (ja tenim el Xavi Vives nerviós amb la disfressa de carnaval!)

Hem de seguir treballant per no haver-nos de menjar un iogur caducat a final de temporada!!!

I ara, a disfrutar del carnaval!!!



GALERIA DE FOTOS BY Mr.ANGLADA


7 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats,nanos per la crónica,riete del Mundo Deportivo,Sport y demás TBOS.
No se que dir el comentari sera una mica com la crónica,tots molt bé.
-AMBIENTE HOSTIL
-ARBITRAJE CASERO
-TERRENO SE JUEGO DESASTROSO.
Pero 3 puntos saco y solo a 3 del Pubilla 2º.
-DANI.....SEGURO
-VENTURA..GARANTIA DE VELOCIDAD
-MARIANO..DOSARMARIOS ,BIEN
-SARABIA..¡AAAHHHH! SEGURO DE VIDA
-LAU......MAESTRO,DIRECTOR
-VIVES....(SURICATA)VIVO DESPIERTO
-JACOBO...BIEN
-JUANITO..QUE LE IMPORTA EL TERRENO AL PATHFINDER(SENSACIONAL)
-MINGA....MUY BIEN (EXCESIVO REGATE)
-DANI.....ELECTROCARDIOGRAMA PLANO,SIEMPRE BIEN NO HAY ALTIBAJOS ,TRABAJADOR.
-MARCOS BUENO... FLOJITO.
-MORATO...QUE DIOS TE BENDIGA.

QUE NADIE SE ENFADE POR EL JUICIO DE VALOR,ES MUY PERSONAL Y NO TIENE NINGUNA TRASCENDENCIA,SIMPLEMENTE EL CREAR UN BLOG DE VERDADERA OPINIÓN Y ANIMAROS A TODOS. ¡VISCA ESPIRALL!.
Manel (Ordal)

Anónimo dijo...

vamos chavales que esto se pone bien muy buena cronica que tiemblen los demas el espi es un sentimiento

Kameni dijo...

Muy buenas a todos. Que grande el partido. Yo conozco mucho esta zona y ganar aquí no es nada fácil. Bueno tenemos que seguir en esta línia (3 puntitos más, 3 puntazos menos). FELICIDADES A TODOS. Ns vemos el martes...

Anónimo dijo...

vaya para de ............ que teneis chavales!!!!! pues sacar algo positivo de un campo tan complicado como el de la guardia, no es nada facil!!
felicitaros a todos por la actitud demostrada, espero y deseo que no sea cosa de un solo partido y que jugueis en casa un partido tan serio como este ultimo.
un saludo a alex y a ventura por el blog.

AFICIONADO DEL ESPIRALL.

Anónimo dijo...

y mi juanito ya esta bien? o tiene algo grave porquemandichor que tenia mucha sangrerrrrr

espirall dijo...

Pues nuestro Pertur al dia siguiente ya estaba a tope. Como dice Manel Ordal, solo hay un jugador al que le da lo mismo el sendero a seguir... ese es nuestro Xuan!

Anónimo dijo...

qe bueno que mi xuanito este bien el domingo a por los tres puntitos.........

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)