Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

13/3/09

LA FLORIDA 2 - 0 BASE ESPIRALL

Cada setmana se'ns fa més difícil fer la crònica. No havia pensat mai tantes vegades en deixar el futbol com en aquests 4 dies. Hem passat a ser un equip amb una mentalitat positiva i guanyadora, capaços de treure punts tant difícils com els de la Guàrdia, a omplirnos de negativitat i tristesa.... es respira a l'ambient.

Aquesta setmana, el nostre company Toni Carrillo, em va donar classes magistrals de matemàtiques a la feina i em va preguntar: "Escolta, amb 10 partits que us queden fins que no arribi el Pubilla al vostre camp, no podeu retallar 4 punts (de trenta) i jugar una final a casa vostra l'últim partit de lliga?"

Sempre he tingut molt clar que mentres hi ha vida, hi ha esperança i la tovallola no la tirarem mai, fins que ja no hi hagi res més a fer. Lo de diumenge va ser una vergonya i n'estic segur que no tornarà a passar. El Madrid fa 2 setmanes era campió de Lliga i de Champions, i ves per on.... amb 7 dies s'ha girat la truita i tornen a ser qüestionats....

Nois, no m'agradaria estar 2 mesos i mig anant a passar el temps cada entreno i cada diumenge. Anem a treure el millor de nosaltres i com a mínim jugar els partits amb orgull i carácter, si el resultat no vé, mala sort, però no regalem res més, que suïn de debò els nostres rivals i que la gent que ens vingui a veure marxin tranquils i amb la sensació de que el seu equip ho ha donat tot....

Així doncs, demà més.

Us estimo... (i a tú més presi!)

Visca l'Espirall!


GALERIA DE FOTOS BY MR.ANGLADA

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ahora es muy facil ser oportunista y decir que todo es malo y que este equipo no funciona!!!
Pues todo lo contrario, ahora es cuando hay que apoyar y animar a los chavales para que por lo menos sigan peleando para acabar con dignidad el trabajo empezado.
Pues aqui no se acaba nada ni empieza nada.
A seguir y a sumar que en el futbol como en la vida todo puede cambiar en dos dias.

PELEAR POR VOSOTROS Y POR VUESTRO PRESI, LO DEMAS YA VENDRA!!


un saludo a alex y ventura.


AFICIONADO DEL ESPIRALL

Anónimo dijo...

HACER LO QUE SABEIS HACER ,QUE ES JUGAR BIEN Y SEGURO QUE GANAIS,LA ILUSION NO HAY QUE PERDERLA EN NINGUN ASPECTO DE LA VIDA.NOSOTROS ESTAMOS EN LA GRADA PERO VEMOS VUESTRO ESFUERZO Y SACRIFICIO,EL QUE DA TODO LO QUE TIENE SIEMPRE SE LLEVA EL RECONOCIMIENTO DEL AFICIONADO Y EL SABER QUE SE HA LUCHADO HASTA EL FINAL LOS 300 LO CONSIGUIERON VOSOTROS TAMBIEN .ALEX Y VENTURA EL BLOGG 10

Anónimo dijo...

EN ESTOS CASOS,LA MEJOR MEDICINA,ES MIRAR PARA DELANTE,NO HAY NADA PERDIDO,33 PUNTOS POR DISPUTAR SON MUCHOS PUNTOS.
ESO SI, CAMBIAR LA APTITUD DEL INICIO DEL PARTIDO EN LA FLORIDA,(TAMPOCO EL ONCE INICIAL FUE EL IDEAL,SR.SOLDEVILA) Y RECOBRAR ESOS ULTIMOS 20 MINUTOS DE BUEN JUEGO Y PRESION.
SOIS UN BUEN EQUIPO Y TENEIS QUE SEGUIR DEMOSTRANDOLO,ESTE DOMINGO EMPIEZA UNA NUEVA LIGA PARA VOSOTROS.
ANIMAROS A TODOS,QUE NO HAY NADA PERDIDO, ¡VISCA ESPI!

Anónimo dijo...

PO LO QUE VEO , TODOS ESTAMOS DEACUERDO , LOS JUGADORES LO DAN TODO , SE SACRIFICAN , LO INTENTAN , A VECES SALE Y OTRAS NO , Y SE QUE HAY BUEN ROLLO EN LA PLANTILLA , PERO , SIEMPRE HAY UN PERO , ME PARECE QUE NO COMULGAN MUCHO CON EL ENTRENADOR , LOS METODOS " PROFESIONALES" NO LES ACBA DE GUSTAR , A MAS LA SEMANA PASADA POR LO QUE ESCUHO , HIZO MUCHOS CAMBIOS EN LA ALINIACION INICIAL , SI A ESTAS HORAS DE CAMPEONATO QUE NOS LA JUGAMOS , TENEMOS QUE IR ASI.PUES MUY MAL VAMOS, ENTRENADORES MENOS BRONCAS Y MAS HUMILDAD.Y RECUERDA QUE ESTAS EN UN EQUIPO DE BARRIO

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)