Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

1/4/09

CALÇOTADA 2009

Ostres, som més impuntuals alhora de penjar posts que les línies de rodalies renfe... Tothom te les seves excuses..

Bé, ja tenim aquí les fotos de la calçotada a Can Ventura i a més, hi son totes, sense censura!!
Podem veure en Pertur en moments àlgics, en Fernando i en Luismi fent lliçons de com es fan els calçots, en Morató sorpenent-nos i movent-se davant la brasa tant bé com dins l'area, en Flores demostrant com es pot fer la pitjor puntuació de la història amb 3 dards, en Mariano empassant-se un flam amb 2 ,34 segons, en Jacobo deleitant-nos amb el millor pop a la gallega, en Shine cuinant-nos el millor xai... en fí, no ens voldriem deixar a ningú, però no cal dir que vam passar una gran tarda!!!

Llàstima que es va acabar de cop i volta... no direm perquè...

Abans d'acabar només li vull donar gràcies al Genís per fer-me passar una de les millors tardes, vespres i nits que recordo, esplèndit!! Ah! i sense oblidar del que tanca totes les festes!! en Ruth!!

Divendres s'actualitzarà la filmoteca, ja tenim força material nou!!


Així doncs, aquí teniu l'exclusiva!!

GALERIA DE FOTOS BY ELVIRA


No hay comentarios:

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)