Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

6/4/09

SANT BOI-B 0 - 2 BASE ESPIRALL


Partit disputat la tarda de dissabte, en un ambient asoleiat i distès, els de Sant Boi per sortir de la zona de descens i els de Vilafranca per intentar no despenjar-se del pom de dalt i acabar la jornada retallant alguns punts degut als respectius enfrontaments directes.

Ens tornavem a trobar davant un filial amb jovent molt tocador i amb moltes maneres, però que per la boca perdien la força. Em va quedar en el partit d'anada una imatge d'equip individualista i faltats de respecte entre els pròpis companys i així, 17 partits després, continuava sent.

D'altra banda, nosaltres arribavem amb les baixes que arrosseguem des de fa algunes setmanes; Sarabia ja a punt d'oblidar la seva distenció a l'isquiotibial, Minga amb molèsties al tendó d'aquiles que el van obligar a demanar el canvi a la mitja part, Alex amb les seves recuperacions costoses (ara osteoporosis o algo així al dit del peu), Reta amb una lesió semblant a la de l'Alex, Andrés acomiadant-se del Batxiller i en Marcos... alguien sabe dónde está Marcos???

En Luismi i en Lau tornaven a l'onze, desplaçant al Pertur a la banda dreta. Avui aquesta crònica va dedicada al Juan, pel partidàs que es va marcar, lluitant cada pilota com si fos la última de la seva vida, deixant-se la pell pel bé col·lectiu, corrent el que no va correr ningú i a sobre fent pujar el primer gol al marcador, amb una rematada poc estètica però eficàç com un gol per l'escaire. La segona diana va ser del nostre home gol, en Kubala Morató. El noi està en un moment de forma espectacular, i això, des de que hem passat a fer 2 entrenos setmanals!! A més, crec que no l'hem vist mai tant lluitador com ara, desgastant-se defensivament i provocant expulsions, aquesta setmana la del porter contrari que va deixar amb 10 a l'equip local al minut 25.

Fins aquest moment, vam mostrar la cara positiva que fa guanyar partits a l'Espirall: avançar-nos al marcador, crear ocasions, marcant el tempo del partit... senzillament, qüestió de caracter. Però a partir del moment que ens vam quedar amb un home més i juntament amb el 0-2 al marcador, vam ser, un altre cop, la creu de la moneda i vam tornar a cometre els errors de sempre, els errors que ens fan patir fins al minut 90.
div>
Però ens hem de quedar amb la part positiva, 3 punts, segona victòria consecutiva i 2 setmanes per recuperar tots els lesionats i afrontar amb certes garanties el tourmalet de final de temporada.

Després de Pascua, rebrem al Sant Mauro, un rival que per estadística, només hem guanyat en una ocasió, però va ser en l'última visita al municipal Espirallenc i amb dinàmiques totalment diferents. No vull parlar dels resultats dels nostres rivals ni del famós "i si haguessim guanyat al camp de...". Si en aquests últims 7 partits fem el que hem de fer, possiblement no parlarem d'un 4art lloc final. Des del bloc, volem animar a tota la plantilla i a tots els aficionats de l'espirall (gràcies al Calero i a tota la seva Troupe, per venir-nos a donar suport!!!) a seguir creient en que encara no hi ha res perdut fins que, com diem sempre, les matemàtiques no demostrin el contrari. Vives, sempre he cregut amb tú!!

Molt bona Setmana Santa, molta atenció al volant pels que marxin i agafin la carretera i com sempre....

VISCA L'ESPIRALL!!!

Us estimo!

5 comentarios:

espirall alevin dijo...

SI PODEMOS Y UN RETO
EL 31-05-2009 12:00 Mpal. ESPIRALL
B.ESPIRALL LES CLOTES-PUBILLA CASAS
EL CAMPO A REVENTAR PARA JUGAR LA PROMOCION .TASOTI A POR ELLOS

KRISPINJANDER dijo...

XATOS QUE NO HAY AMBIENTE EN ESTE CHIRINGUITOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR.

espirall alevin dijo...

QUE PASAARRR QUE TRABAJAIS MENOS QUE EL SASTRE DE TARZAN QUE LA LIGAR NO ACABOR PECADORES DE PRIMERAR

Anónimo dijo...

ESTO ES INCREIBLE!!!!!!!

soy uno de los pocos aficionados que se pasaron el domingo por el campo del espirall y mi sorpresa fue:

1. como juegan estos chavales
2. que mala pata tuvieron
3. que entrega pusieron
4. habia unas 25 personas en el campo.

Increible pero cierto, y eso que el equipo se la esta jugando. a nadie le hace ilusion que estos chavales hagan una promocion????

un saludo

Manel (Ordal) dijo...

Lo mas bonito la entrega y que se juegue bien y ambas cosas se dan. La suerte es un factor demasiado independiente para que nos acompañe cuando mas la necesitamos vease los ultimos minutos contra el cerdanyola empatan,desviando un jugador tocando en un palo y dentro,la suerte de los campeones valga la redundancia en cerdanyola nos ganaron en el tiempo de descuento tambien, osea que en una palabra esta temporada nos ha faltado suerte,suerte.....
anim espirall y saludos a todos

Manel

Entrada antigua Inicio
Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)