Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

3/11/08

BASE ESPIRALL-LES CLOTES 3-0 ESPLUGUENC

Gran victòria aconseguida en un camp inmillorable... ràpid com mai i difícil alhora de fer els controls i passades de precissió!

Tot es va començar a coure el divendres en l'últim entrenament de la setmana, les 8,45 del vespre. Hora de d'estar canviats, i lo mes calent... a l'aigüera! tothom estava al vestuari perque el camp estava xop i estavem esperant a que el mister suspengués l'entreno... però res més lluny de la realitat: ENTRENU!!!! i tal com vem entrenar... vem jugar el diumenge!
Un partit que de bon principi ja semblava diferent, ja que el capi ens va fer un calentament amb pilota pel mig... diferent, necessari i de p... mare! perque ens haviem de fixar en els controls, en el bot en mullat i en les passades. Vem començar molt concentrats, sense comentre errors en les transicions defensa-atac i presionant bastant amunt per robar i poder jugar ben aprop de la porteria contraria assumint els riscos que això ens comportava, però ens va sortir prou bé ja que el Ventura va jugar bona part del partit en tasques mes ofensives que defensives, sempre però donant cobertura defensiva... el Reta li va fer el seu dorsal (un 7) a tots els marcadors que va tenir... els centrals miraven de minimitzar riscos i es dedicaven a proveir de pilotes el mig del camp. El Lau i el Vives van fer una brillant tasca bruta tallant tot el que els hi aribava i donant-li sentit a totes les pilotes que tocaven. La banda esquerra no parava de treballar amb un Jordi Marchan pletòric de forces i amb el mes jove (Siscu alias... la comadreja) fent honor al seu sobrenom destrossant una i altra vegada la banda esquerra. I fruit de jugar tant aprop de la seva porteria va arribar el primer gol... i quin gol! un cacau estratosfèric desde 30 metres que sortia de les botes de Van Daniel! perque, ell, el Luismi i després el Kubala, van ser els verdaders protagonistes. Ho van bordar! efectius, treballadors i decisius, van fer que la feina feta per tots fos millor! El Luismi però, es va haver de retirar per culpa d'unes molesties i com que el Morató vol que algú altre faci la crónica pendent que manca, es va reivindicar amb 2 golets! desde aqui va la promesa de que si la setmana vinent tornes a sucar, jo faig la crònica pendent sense haver vist el partit!!!!

Els canvis en la segona part ens van donar mes frecura (Andrés), lluita (Xuan), profunditat (Joan Marchan) i possesió (Faust) i al final vem poder dedicar el triomf als nostres aficionats!

Deixem pel final el debut del Dani, que a base d'aturades es va guanyar el respecte i l'admiració de tots nosaltres i segurament de tots els que van venir al camp en una tarda... frescota...

3 puntets més que, com el Visvi deia la setmana passada, fan bo l'empat aconseguit al camp del Mercat Nou! i la setmana vinent.. a la Peira!

Una recomanació: mireu en Tomas Molina del Polonia!

No hay comentarios:

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)