Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

26/11/08

LA TERTULIA


El Dilluns de la passada setmana i després del partit a casa contra el Santboià, el nostre company i amic Joan Sòria, ens va invitar, al "Sir" i a un servidor, al programa de radio Vilafranca "Esports 21" per parlar una mica sobre la bona marxa de l’equip i, alhora, aprofitar per promocionar aquest Blog. Va ser una llàstima haver d’assistir-hi sol, ja que l'Àlex tenia una "classe particular" de tennis amb una amiga seva (suposo que ja li vas ensenyar a liftar bé les boles no???). Tot i així, ens vam defensar força bé davant del micròfon!

Volem donar gràcies a Joan, al Tito, a l'Antoni i a tots els representants d’esports de radiotelevisió de Vilafranca per la tasca que teniu encomanada de seguir, sense descans, cada cap de setmana, tots els camps penedesencs i de més enllà, per posa al dia a tots els aficionats d’aquest esport de resultats, classificacions i "successos".

També, des del blog, i després de la petició del Joan Sòria en el programa de dilluns, ens comprometem a tenir a punt la crònica del partit cada dilluns a la tarda, així que puguin llegir-ho i informar-se’n en el cas de que no hagin pogut venir als nostres desplaçaments. DES D’AQUÍ US DEMANEM LES NOSTRES MES SINCERES DISCULPES!!!

Com a moneda de canvi, demanarem que li compreu uns guants, un anorac i un gorret ben bufó a la vostra gran reportera i ens la porteu més sovint al municipal espirallenc, que ens porta sort cada diumenge que ens ve a gravar i ja la tenim com a talismà!!!

3 comentarios:

sasgas dijo...

eixo ja esta fet , guants , bufanda i el k faxi falta, pero vosaltres a jugar , k sino pasa el k passa ,

Anónimo dijo...

Como es posible que os gane un equipo que practicamente no ha hecho nada y encima chuleen de no cobrar ni un euro y pagarse la ficha ellos mismos

espirall dijo...

Pues muy sencillo: Porque 2 y 2 en el mundo del futbol a veces no son 4...

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)