Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

17/11/08

ESPIRALL-LES CLOTES 5-0 SANTBOIA B

Partidàs en el municipal espirallenc amb 5 gols de bandera i una gran primera part... s'ha de dir però que davant hi havia un gran equip... jove, amb molt bones maneres i amb molt bon toc, però amb un gran problema: nomes feien que criticar-se entre ells!

Tot va començar però amb un minut de silenci per homenatjar la mort d'un entrenador dels equips inferiors (per ell va la victoria)... i seguidament al xiulet inicial, el Sanboià ja ens v ensenyar que no ho tindriem fàcil ja que els minuts inicials van ser seus amb un atac amb molt de criteri i uns jugadors molts ràpits, però de mica en mica vam anar guanyant terreny a la medular i estirant una mica mes les linees, fins que passat el primer quart d´hora va arribar la jugada clau del partit: Jordi Marchan va rebre una pilota en defensa i va començar a pujar la banda sent aturat de forma terrorífica per un dels seus defenses amb una entrada a l'alçada del genoll deixant-li marcada la cama... l'àrbitre no s'ho va pensar dues vegades i va mostrar la cartulina vermella (merescuda, encara que últimament s'ensenyen mes tarjes per parlar que no per entrades d'aquest tipus)... per sort, el Jordi va poguer seguir el partit.

A partir d'aquesta jugada, el partit va ser nostre i era questió de temps a que qualsevol de nosaltres obrís el marcador... 2 cops de cap en dos córners consecutius, un xut desviat del Kubala i finalment el nostre pitxitxi va obrir l'electrònic després d'una gran centrada de Reta i... de seguir portant els mateixos pantalons que la setmana passada, ja que en el calentament en portava uns de diferents!!! Kubala: "no soc supresticiós, però crec que després de fer un hat-trick no t'hauries de canviar ni els calçotets encara que els duguis cagats!!! jajaja"

Després del primer, ell mateix va fer el segon (un altre cop amb assistencia de Reta) deixant sentat al porter en la seva sortida i per acabar, Van Daniel va rematar una jugada per banda esquerra de Joan Marchan.

Amb la primera part deixant quasi senteciat el matx, la segona va servir per anar acoplant mes jugadors dintre del equip i Xuan, que per cert té nou "alias": "Pertu" (personatje de la serie "sin tetas no hay paraiso"la qual mira assiduament no pas per la Cata sino pel DUKE!!!), va aprofitar els minuts per marcar els dos gols mancants...

Ara ens toca un dels desplaçaments mes dificils del campeonat ja que no sols hem perdut en les dues últimes visites sino que n'hem encanixat 5 per partt! St Mauro tremola que venim amb els calçotets cagats!!!






DANI: Confiat. Tres partits amb la porteria a 0 fan que cada vegada es senti mes confiat. No va tenir gaire feina.

VENTURA: Ofensiu. Com últimament a casa, va ser un migcampista més ajudant a Reta a perforar la banda dreta.

ALEX: Segur. En el passe i en el tall.

MARIANO: Sobri. Va fer la feina ben feta manant i estant seriós en l'eix de la defensa.

JORDI MARCHAN: Lesionat. Després de rebre una entrada terrorífica, va acabar el partit amb un trau al pòmul.

RETA: Passador. Un dels seus millors partits amb dues assistencies de gol i constants internades per la banda dreta.

LAU: Organitzador. Com es habitual en ell, va assolir el seu paper d'organitzador amb èxit.

FAUST: Afiançat. Va formar una gran dupla atacant amb Lau ajudant en la distribució i arribant a l'area contraria.

JOAN MARCHAN: Insistent. Va treballar per banda canviada proporcionant una assistència de gol a Van Daniel.

DANI: Estelar. Apart de fer bo qualsevol dels passes que rep, va jugar entre linees ajudant defensivament a la linea de mitjos arrodonint-ho amb un gran gol

MORATO: Enratxat. Després de posar-se el llistó molt alt, va tornar a superar-se amb dos golets de traca i mocador! segueix així crack!

JUAN: Reivindicatiu. Després de sortir desde la banqueta, va marcar dos gols Com sempre, va lluitar cada pilota surtint amb els tacs marcats a la cama...

ANDRES: Correcte. Va sortir en un lloc que no es el seu i va complir amb la tasca encomanada.

SARABIA: Expert. Va aportar la seva experiència en els pocs minuts que va disposar marcant la la llei del mes fort amb un dels davanters contraris.


CAMARA: Potent. Va estar bé en les tasques de lateral dret mostrant la seva força i contundència.
FLORES: Refrescant. Va sortir amb el partit sentenciat i va donar frescura a la davantera.

GALERIA DE FOTOS BY ADRIANA & Mr.ANGLADA


3 comentarios:

La prèvia dijo...

Enhorabona per la victòria i per aquest fantàstic blog!!!
A veure si podeu refer-vos de l'irregular inici de lliga i lluitar a la zona alta per una plaça d'ascens.
Molta sort!!!

sasgas dijo...

Igual k la Previa us vull felicitar per aquesta iniciativa, k tingue sort a San Mauro, "porc sanglar" "sir" i la resta

espirall dijo...

Des de l'administració del Blog volem donar les gràcies a tots els internautes que ens visiteu i ens doneu el vostre suport.
Sort també als vostres respectius clubs!!

Una abraçada!

Salut!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)