Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

17/11/08

UNA TARDA DE GOLF AMB: XAVI VIVES

La tarda de divendres i aprofitant les tardes festives d'en Xavi i les d'un servidor, vam decidir fer efectiva la proposta que es va fer un dia d'anar a jugar un Pitch&Putt.
El Pitch&Putt per a quí no ho sàpiga, és el pas previ al golf. Per a fer un símil, és com el paleta que abans de posar totxos, ha de fer de manobra.
Es juga també a 18 forats, però les distàncies són molt més curtes, entre 50 i 120 metres aproximadament. Per tant, no necessites ni un caddie ni una gran col·lecció de pals per a completar tots els forats, amb un Pitch i amb un Putt (i l'ajuda inestimable d'un Sun) n'hi ha de sobres.
Ens vam dirigir al camp del "Portal del Roc", a Vilanova i la Geltrú. Després de tirar unes boles al camp de pràctiques i escalfar un swing que els dos teniem rovellat, des de feia més d'un any, vam fer la sortida des del Tee nº1. Els primers 9 forats van ser clarament guanyats per part d'en Xavi, amb 35 cops i 45 per part meva. Els nou restants ja van ser més igualats i es va acabar sumant 37 cops al compte particular d'en Xavi i 35 al meu, arribant al resultat final de 72 a 80. Per tant, la victòria se'n anava cap a Sitges. Tot i així vam poder gaudir d'una gran tarda de golf!!!

No hay comentarios:

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)