Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

12/11/08

TRAVESSIA AL MARROC


Molt bones nois!! Per fi m’he decidit, i gràcies al meu company d’administració del blog, a penjar un Post sobre la meva estada al Marroc. Aprofito aquesta pàgina que hem creat, no només perquè sigui simplement un espai futbolístic, sinó per algo molt més important. Ha de servir per a descobrir les facetes més amagades dels nostres companys, i així doncs poder-nos conèixer una mica millor. Pel que fa aquest Post, m’ha costat els seus dies però fer una tria sobre més de 1000 fotos requereix algo més que paciència i concentració. En fi, tot acaba valent la pena, com la sortida mateix, la qual recomano a tothom. Viatjar amb la bici és quelcom més que fer turisme. S’aconsegueix aprofundir en les entranyes d’un país, deixant de banda la part que ens venen els catàlegs, tot descobrint els suburbis de les ciutats i les zones menys freqüentades pel turisme on la cultura i la forma de vida local és molt més autèntica. La pobresa, el paisatge i inclús el silenci del desert, són altres aspectes els quals podrem gaudir sempre que utilitzem aquest medi de transport. En definitiva, natura, esport i cultura en estat pur. Sobre el viatge només cal dir que va ser una bona experiència tot i el handicap d’abandonar-vos dues setmanes. La ruta es va iniciar a la serralada de l’alt Atlas, passant pel Sagro i acabant al Sàhara, tot creuant boscos d’alzines, poblats berebers, colls de muntanya, palmerars, kasbahs (“tendes de campanya”), hamades (desert de sorra i pedra), oasis, dunes... a més, vam poder disfrutar de les menges típiques, dels tes de menta, músiques, sopars... En fi, 6 etapes amb més de 400 km recorreguts, un desnivell acumulat d’uns 4800 m i moltes històries per recordar.



No hay comentarios:

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)