Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

30/11/08

BASE ESPIRALL 1 - 3 P.B CINCO ROSAS

Que consti que no es pot desmerèixer el partit realitzat pels de Sant Boi, ja que fent 3 gols no es pot parlar de fortuna, però avui es una d’aquelles tardes en que t’arriben 2 vegades i mitja i te’n fan 3... Però avui hem de dir que no mereixíem un càstig tant sever. Ja sabem que nosaltres no podem jutjar el que mereixem o no però des d’un bon inici hem tingut l'intenció de fer el nostre joc i seguir la línia mostrada en les ultimes jornades. Després de rebre 2 gols abans del minut 30 es difícil mantenir la serenor necessària per treure el partit endavant.

Ja passant la revisió i veure la joventut de la tripleta arbitral feia augurar un mal presagi i la veritat es que el partit els hi ha anat força gran. Sense anar mes lluny hem estat un espectadors de luxe en el primer gol veient com el linier no aixecava el banderí en un fora de joc claríssim i el segon gol, arribava precedit d’una clara empenta al nostre central Mariano, rep la pilota un jugador contrari que xuta al pal, i per "colmu" el rebot va en direcció a l’únic punta que quedava lliure de marca i empeny la pilota al fons de la xarxa. Després d’aquest gerro d’aigua freda, el partit se’ls ha posat totalment de cara, deixant un punta a dalt i fent la tàctica de "l’autocar", perdent tot el temps del mon i per mostra, un boto: Xuan roba una pilota al mig del camp, i quan encara barraca, el jugador superat fa un crit d’aquells que des del balco dels pisos veïns han pogut sentir, llançant-se a terra com si l’haguessin matat... en fi, jugant brut, jugant el seu partit.

A la represa, mes del mateix. Domini total però sense claredat d’idees, jugant mes amb el cor que amb el cap i amb la dificultat afegida, d’intentar superar 11 jugadors reculats en el seu propi camp i una tripleta arbitral que estaven mes perduts que "un bocao en la......" (eh Xuan). I amb tot això, arriba una contra dels rivals on el davanter engalta un xut que toca el clatell del nostre central i l'esfèrica entra per l’escaire. Sense creure’ns-ho massa, hem seguit mirant endavant i buscant un gol que ens fes entrar, si mes no, en el partit i aquest arribat a peus d’en Kubala a falta de 20 minuts per la fi del partit. En aquest tram final, canvi de sistema, pilotes a l’olla però "rien de rien". Això si i ja per acabar d’arrodonir la tarda: 3 minuts descomptats després de 8 canvis i unes pèrdues infinites de temps dels de Sant Boi. Torna a venir una setmana difícil, amb cares llargues i molts interrogants a resoldre.... A partir d’ara ens arriba la nostra particular "cuesta de enero" que servirà per veure on realment podem arribar...


En fi, ànims a tothom que queda molt per a jugar, i Joan, ja tens la crònica per si no heu vingut a veure el partit.

21 comentarios:

sasgas dijo...

PUES MOLTES GRACIES , JA K NO BAIX PUGUER VINDRE , AQUETS VESPRE JA DESTACARÈ D`ON TREK LA INFORMASSIO

Anónimo dijo...

JAJAJJAJAJAJAJA 1-3 JAJAJAJAJAJAJAA

palop dijo...

animos esto ira hacia arriva

La prèvia dijo...

Ànims que només és una derrota. Una victòria a Cerdanyola us tornaria a posar a la "pomada".
M'agrada el vostre blog i la manera senzilla que expliqueu les coses. Les entrevistes boníssimes!!! Per quan la del Cámara?

Anónimo dijo...

PRIMICIA: ESTA SEMANA HAY NUEVO MÍSTER !!
Y SINÓ TIEMPO AL TIEMPO...

Anónimo dijo...

si que lo teneis abandonado esto...
vamos espirall que no pasa nada.si quereis podeis porque si el cerdanyola son segundos podeis ser primeros y de calle,porque visto todos los equipos que hay..

va que ganais al vallirana!me mojo...

espirall 3 - 1 vallirana

2 goles de dani y uno de reta!

que pensais?

Anónimo dijo...

el entrenador malisimo lo peor,

Anónimo dijo...

juanito es un crak todo un jabato en cerdanyola lastima del gol en el descuento ,mala suerte . animo espirall.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

me puede decir alguien que le pasa a vives y serrano?

La prèvia dijo...

Crec que cal tenir una mica més de paciència amb l'entrenador. A més, que se li exigeix? Pujar a Preferent? D'acord que s'ha fet un bon equip però no crec que sigui bo marcar-s'ho com una exigència tal. Penseu que, a banda de gent important i amb experiència, hi ha molt jovent. L'objectiu hauria de ser treballar amb aquesta gent per a fer un grup sòlid que, si s'escau, amb el temps ja mirarà a fites superiors. Sé que és difícil no pensar que l'entrenador és el culpable però, per exemple, el Vilafranca estava en una situació similar (o pitjor) i el temps ha donat la raó (de moment) als que van seguir confiant en el míster i en el grup.
Ara bé, si és perquè el grup no creu en l'entrenador... no hi ha res a fer. En aquest sentit, sempre tenen les de guanyar els jugadors. Però no sé si és el cas.
Sort pel diumenge i ànims!!!

Ah! Gran gol diumenge passat del vostre amic Àlvar que li ha valgut que li dediqués el blog de la prèvia d'aquesta setmana. Crec que hem fet un bon fitxatge!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

No veas como esta el ambiente! un par de dias sin entrar y no veas como a mejorado esto! Lo que veo que el anónimo habla mucho pero no da la cara, sin embargo el tal Manel no se corta, ole Manel!!! Bueno haber si tenemos los santos cojones de ganar un puto partido que esto es VERGONZOSO!

Anónimo dijo...

SI EL "PRESI" ENCUENTRA LA "PASTA" SUFICIENTE PARA PAGAR AL NUEVO ENTRENADOR HABRÁ CAMBIO. SINÓ TRAGARÁ CON ÉSTE HASTA QUE ACABE LA LIGA.
PERO EL RECAMBIO ESTÁ FRESQUITO Y EN LA NEVERITA...

Anónimo dijo...

Crec Baresi que tas ekivocat amb el camvi de mister no? jo vaig veure una cara nova el diumenge al camp del cerdanyola i em vaig fer ilusions pque em va agradar, pero em sembla que... no se si es questiò de pasta..

Anónimo dijo...

BARESIII!! donde esta ese recambio? que tanto tiempo en la nevera se va a congelar! Y QUE PASA CON LA ENTREVISTA AL CARIÑOSAMENTE NEGRO?

Anónimo dijo...

paciencia hay que tener,los chavales se lo merecen todo por su lucha en el terreno.
sigo al espirall desde hace 1 año y algo mas desde que en un partido me quede prendado de la clase de algunos jugadores y despues en lo sucesivo del grupo humano,en fin muy bien para la categoria,animo chavales,falta suerte y creerselo de verdad con 2 cojones,cuando menos se puede estar arriba.

Anónimo dijo...

NO CREO QUE LO FICHEN AL FINAL. CON LO QUE PIDE PODRIAMOS ADORNAR TODO EL BARRIO CON CADENAS DE ORO EN LUGAR DE LUCES NAVIDEÑAS. CAGATE LORITO CON EL TÍO... VA DE CRACK DE LOS BANQUILLOS... QUE SE QUEDE EN SU CASA PUES!! ESTO NO ES BEVERLY HILLS!!

Kimi dijo...

Ay que ver a la previa como os pide paciencia con el entrenador, cuando el en su blogg pedia la destitucion de Isaac, da la impresión que tiene distinto discurso aquí que en su web.
Ánimo chicos, seguid trabajando duro que teneis cualidad para estar arriba y Profitós es un buen entrenador, sería un error prescindir de él.
También os diré que todo os sería más facil si estuvierais en la Fundacion.

Anónimo dijo...

Juanmi que as tenido a Profitós como entrenador? creo que tampoco sabes mucho de futbol, no te negaré que se lo toma en serio y es un tio que se aplica, pero ves a ver un partido! no sabe leer los partidos! entre tantas...

Anónimo dijo...

BASE ESPIRALL 2-0 VALLIRANA goles de: Manel y Ramonet ANIMO ESPI!!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)