Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

23/11/08

FI DE LA TEMPORADA CASTELLERA AMB UN CAMPIÓ DEL MÓN A LES NOSTRES FILES

El cap de setmana passat, va finalitzar la temporada castellera amb un gran bagatge, pel que fa als Castellers de Vilafranca. Van aconseguir arrasar a la diada de Sant Fèlix (el Barça-Madrid dels castells) i guanyar el 4art concurs consecutiu de Tarragona, fent la segona màxima puntuació de la història. Per la més típica i Santa Tecla, ens van brindar amb uns dels millors castells que es puguin veure actualment a qualsevol plaça: 6+1pd4, pd8fm, td9fm, 4d9fa, pd4cam, 3d9f, 4d9f, 6pd4, 4d8a i pd7f.

A la nostra plantilla podem vacil·lar de tenir un component, que ja podem qualificar com a històric, de la colla castellera Vilafranquina. Estem parlant d’en Faust, el qual ha deixat d’anar a molts dels assajos, per poder estar amb nosaltres tot l’any (gràcies crack!!). Parlem d’històric ja que porta més de 20 anys emparrant-se per les esquenes dels verds; 13 anys carregant castells de gamma extra, ocupant posicions de dosos, sisens, quins, quarts i enxaneta en castells de 8; carregant i descarregant castells tant importants com la torre de nou, el 3,4 i 5 de nou, el pilar de vuit, 4 de nou amb l’agulla i el 4 de nou net; guanyant 6 dels 7 concursos dels verds a Tarragona... en fi, aquestes han estat només 4 pinzellades en el seu extens currículum casteller.

Així doncs, ja sabem alguna coseta més d’un dels integrants d’aquesta plantilla. Seguirem deixant veure altres aficions dels components d’aquest equip, que de ben segur us sorprendran gratament!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gordito espavila que tienes una cara de pan en la foto, y que hayas sido ¨anxaneta¨ no me lo creo! Y no hagas tantos gluteos que no vas a entrar ni en los pantalones del xandal CULO HAWAIANO!!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)