Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

16/11/08

GRAN SOPAR DE L'EQUIP A TORRELAVIT!!!

Durant la vesprada d’ahir divendres, vam celebrar a Torrelavit el sopar de l’equip el qual ens va obsequiar la Junta directiva. Va ser un desplaçament amb bus ja que sent previsors, ens vam voler estalviar la perdua d’alguns punts amb la conseqüent retirada de carnet.
El lloc va ser inmillorable, el Celler de Cal Lluís, una masía restaurada amb tots els disenys rústics necessaris per poder maridar els grans plats amb la bona companyia.
De primer va ser un pica pica a base de braves, amanides i els millors moluscs de la costa Sitgetana; de segon carn o peix.
El sopar es va anar animant i vam arribar al moment les xerrdes, començant per la Junta directiva, passant pel el cos tècnic (Martos t’estimem!!!) i acabant per les del nostre bon amic Morató el qual va vèncer els seus nervis i ens va omplir les oides de goig i alegria!

Un cop tips i ja amb la marxa al cos, vam abandonar el restaurant i en David, el nostre conductor, ens va portar cap a Vilafranca tot escoltant el gran himne de l’equip, el “me tienes loco morena” i després de passar tot el viatge cantant i fent una mica l’inútil ens vam dirigir a l’arcs, començant a perdre els primers efectius de la nit.
A partir d’aquí ja, tot va ser "vício i lujuria", així doncs, reservarem i deixarem els millors secrets d’aquesta nit per l’essència del nostre vestuari... però només dir-vos que hi va haver amor... molt d'amor...



2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueniiiisima la nueva foto del presi en la cena haciendo ver que bebe coca-cola, una maquina!!

GIORGIO dijo...

ERA GÜISKY CON COCA - COLA, A LA PROXIMA CENA LO QUE TIENES QUE HACER ES VENIR, FLOOJO!!!!!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)