Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

25/11/08

LA FAMÍLIA PAVÓN CREIX!!

Doncs sí nois sí, des de fa gairebé 2 mesos, concretament des del 7 d’octubre, la família Pavón ja té un nou integrant! Ha estat la AINARA PAVON SERRANO, filla d’en Juan, neboda de l'Antonio i del nostre potrillo, i neta de la història viva de l’espirall, en PAVON AVI!!!, persona indispensable, insubstituïble i de les més estimades dins del nostre vestuari, 26 anys al club l’avalen (des de 1982). Després de tants anys donant suport a aquest club, no cal seguir donant més adjectius per qualificar-lo o definir-lo... això si que és amor!!

En fi, tot i el retard, des de l’administració del blog i en nom de tota la plantilla volem felicitar al Juan i l'Anabel per a la seva paternitat i a tota la família per la nouvinguda!!

FELICITATS!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

que cara de babosos que teneis todos los pavones!!!!!!!

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)