Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

9/11/08

L'ALVAR HA ESTAT PARE!!!

"La familia Mascaró... creix!"

Hem tingut el plaer de veure com l'Alvar s'escalfava durant la segona part fins que el míster ha fet el tercer i últim canvi i la puça no li ha quedat més remei que tornar a sentar-se a la banqueta, prèvia patada i mirada amenaçadora a l'entrenador...

La veritat es que no entenem com el Vilafranca es permet el luxe de tenir a un jugador com ell a la banqueta, però ja se sap: football is football!!!!

Des d'aquí t'animem a que segueixis demostrant-los la teva valua, però volem que sàpigues que sempre tindràs un lloc dins del nostre equip (encara que sigui de central...)!

Felicitats per la teva paternitat!!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Àlvar ets una màquina!! Et volem entre nosaltres un altre cop!!
Una abraçada i felicitats per la criatura! Té la teva perilla!!

alvar dijo...

moltes gracies, penseu que sino cambien les coses la 1ª opció es tornar a casa amb tots vosaltres.

Gracies per tot amics.

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)