Benvinguts a: hem de puja-hiii

Benvinguts a: hem de puja-hiii

1/11/08

MERCAT NOU 1-1 BASE ESPIRALL-LES CLOTES

Aquesta es la crònica del Xavi, que currant-so molt ens l'acaba de passar perque la penjem!...

Abans d’entrar a comentar el partit valdria la pena fer una menció especial a les “magnífiques, modernes i ben cuidades instal·lacions de Magoria. Feia goig veure la regular i ben regada superfície del terreny de joc, realment en camps així dona gust jugar”...

Un cop situats en l’escenari en el que es jugava el partit i centrant-nos en el mateix, comentar que varem sortir amb les idees força clares, ben plantats en el terreny de joc, treballant seriosament en totes les línies i intentant sorprendre al rival que intentava jugar al toc, tot i el lamentable estat del terreny de joc. Fruit d’aquesta bona feina, en Reta, que començava a fer mal per la seva banda, va controlar una pilota força escorat a la dreta de l’àrea i va etzibar un xut amb l’interior del peu que enganya completament al porter, fent pujar el primer gol en el marcador i en el seu compte particular de la present temporada. Pocs minuts després d’aquesta acció i després d’una gran passada de Luismi cap a Kubala Morato, aquest després de recórrer mig camp conduint, es planta tot sol davant del porter i just en el moment d’impactar l’esfèric, aquest li fa un estrany i surt per sobre del travesser. Llàstima perquè d’haver entrat hagués suposat un cop d’efecte important veient que l’equip local no creava cap opció clara de gol.
Vorejant la finalització de la primera meitat va arribar el gol de l’equip local, després d’una sacada de corner i després d’una badada de marcatge, el jugador local remata amb el cap tot sol a boca de gol i tot i tocar la pilota, en Turu Genís no pot acabar de rebutjar-la. Amb el resultat d’empat a 1 es va arribar al descans.

La segona meitat va començar amb domini de l’equip local, degut a que varem recular 10 metres i cedíem massa la iniciativa del joc. Aproximadament als 10 minuts de la segona meitat en Sarabia fa una entrada forta, i l’àrbitre li mostra sense dubtar-ho la targeta vermella. Potser el més just hauria estat la groga. Quan pitjor pintaven les coses, varem treure el caràcter i no varem permetre que l’equip local tingues cap ocasió i a la contra varem disposar de dues oportunitats més claríssimes que haguessin suposat el tres punts.

Finalment taules i a pensar en fer bo aquest resultat la setmana vinent a casa contra l’Espuguenc.

(Xavi ets un crack!)

GALERIA DE FOTOS by ADRIANA


1 comentario:

espirall dijo...

Xavi, volem mes cròniques teves i... un partit de tennis!

Alex

Com ja va sent habitual en els temps que corren, hem decidit utilitzar les noves tecnologies per posar a l'abast de tothom un bocí de tots nosaltres ;)

Amb aquest nou blog, volem donar a conèixer desde dins del vestuari, els "ets" i "uts" de la nostra plantilla. O sigui, com un reality show, però sense càmeres!
A partir d'ara, tindreu cada setmana la nostra modesta opinió del partit i més, moltes coses més que volem anar introduint!
Vámonos - pavo - escolta - guaita !



Gracies Anna pel teu suport!

ALBUM vs VILAFRANCA (pre-temporada) by Adriana

Els ànecs... (que gran ets Lau!)